Silverstone Strider ST1500 – test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 June, 2010.


.

Concluzii

.

In conditiile in care rezultatele testelor arata asa cum arata, nu prea ne raman multe de agaugat la capitolul concluzii. Am aflat ca Greuceanu castiga fara probleme lupta cu balaurii GTX480, ba chiar mai mult decat atat, acestia trebuie sa se duca la culcare pentru a-si reveni dupa o asemenea runda de soc. Am aflat ca Silverstone Strider ST1500 este una dintre cele mai puternice surse produse vreodata si cu siguranta una dintre cele mai eficiente. Voltajele sunt foarte stabile, eficienta este ceva singular in aceasta gama de putere, puterea este mai mult decat suficienta chiar si pentru cel mai infocat entuziast. Cablurile modulare adauga un plus de functionalitate, si adevarul este ca ar fi fost cel putin neplacut sa trebuiasca sa ascunzi prin carcasa toate cablurile nefolosite. Despre silentiozitate nu ma pot pronunta, desi dupa standardele mele sursa este silentioasa si rece. Datorita faptului ca acest model nu exista in oferta importatorului Silverstone in Romania (desi sunt sigur ca se poate aduce pe comanda), nu prea putem discuta nici despre pret, probabil ca acesta ar ajunge undeva la 1700RON la noi in tara, si in conditiile in care se vand CWT-uri pe la 1500, nu cred ca este exagerat. In fond si la urma urmei, daca am compara pretul sursei cu pretul procesorului sau al placilor video, nu ni s-ar parea nimic iesit din comun. Ar fi ceva mai ieftina decat placa de baza si putin mai scumpa decat kitul de memorii, un chilipir cu alte cuvinte.

Nu credeam ca o sa ma mai impresioneze ceva dupa experientele pe care le-am avut in trecut cu Ultra X3 1600, dar trebuie sa recunosc faptul ca Silverstone Strider ST1500 mi-a lasat o impresie puternica, si nu ai cum sa nu te uiti la acest monstru fara sa ii acorzi respectul cuvenit. Poate o singura alta sursa sa se poata compara din acest punct de vedere cu Strider-ul, centaurul despre care va povesteam in introducere, dar despre asta poate vom vorbi alta data. In acest moment, nu putem decat sa admiram un produs de nota 10, iar eu personal nu pot sa va spun decat atat – daca aveti nevoie de o sursa mai mare de 1200W, atunci cu siguranta ST1500 este cea mai buna alegere in momentul de fata. Acestea fiind zise, am depus armele si m-am retras.
.

Comentarii

7 comentarii la: Silverstone Strider ST1500 – test practic

  1. Horica54 a scris pe:

    stabilitate & eficienta 1 rail de 117 A (ultra X) vs 8 rails (ST1500)?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Andyson vs Enhance 🙂

  3. nu stiam ca a aparut asa devreme o sa mi iau si eu unul ca asta vechi face urat

  4. Multumim pt . informatie .
    Cam tot ce gasim in acest blog este interesant 🙂

  5. foarte bun testul, foarte bun articolul. jos pălăria. aștept și testul despre centaurul legendar 😉

  6. sabinel65 a scris pe:

    Stimabililor tot respectul pentru ce faceti in acest lab501, dar o mica nelamurire ati trecut numele acestei sectiuni carcase si surse; Pai nimic despre carcase??
    Cu deosebit respect si stima
    Nastase Sabinel
    (sabinel65)

  7. Monstru Post author a scris pe:

    Foarte buna observatia! Atunci cand am pus bazele site-ului ne-am gandit la o impartire cat mai logica, si astfel am ajuns la carcase si surse. Din pacate, nici unul dintre noi nu este prea pasionat de carcase, nu prea am gasit un “carcasa guru” pana acum ca sa scrie pe aici, asa ca, recunoastem, nu prea avem carcase pe site 🙂

Lasa-ne un comentariu: