2Face – AMD Ryzen custom build

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 26 April, 2017.

Lansare

 
Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 18:30, a avut loc in eMAG lansarea oficiala a procesoarelor Ryzen in Romania. Atractiile au constat in prezentarea unui sistem construit de integratorii locali, mai precis Serioux Gamer Ryzen, care poate fi achizitionat din eMAG pentru 6499 RON, prezentarea primului Ryzen custom build din Romania, mai precis 2Face, precum si prima sesiune de overclocking cu azot lichid pe Ryzen din Romania, efectuata de Matei “matose” Mihatoiu, cu calmul si priceperea caracteristice.

Am demonstrat live de ce este capabil 2Face, am explicat proprietatile azotului lichid si de ce nu ar trebui sa ne jucam cu asa ceva acasa, am raspuns intrebarilor adresate de catre cei ~250 de participanti si nu in ultimul rand am dat premiile oferite de AMD Romania, constand in cate un tricou Ryzen pentru fiecare participant, un procesor AMD Ryzen 7 1700, un procesor AMD A10-7890K si un procesor AMD Athlon 880K.

 

Comentarii

9 comentarii la: 2Face – AMD Ryzen custom build

 1. Mi se pare tare ciudata carcasa. Optiune de cable management pt cablurile din spate, dar I/O in lateral in pozitia aia si nu vertical?

  Poti spune ca e pentru a-ti arata buid-ul, dar in pozitia in care este placa video si tuburile mai putin decat estetice, cred ca nu se potriveste aici.

  Non sequitur, succesuri fara egal Adelei.

 2. jp_tm a scris pe:

  de unde ati luat Gskill flare?

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Tuburile sunt furtune 🙂

  Memoriile le-am primit de la GSkill. In Romania stiu ca shop4pc comercializeaza

 4. ZorracK a scris pe:

  Bai ce rau imi pare ca nu am putut ajunge, mama ma-sii de treaba! Ca de obicei respect!

 5. Gabriel a scris pe:

  Salut. Memoriile au functionat la 3200?

 6. Monstru Post author a scris pe:

  Salut,

  momentan pe placile MSI 3200 nu functioneaza.

 7. Gabriel a scris pe:

  Salut. Merci de raspuns. Ce nu prea inteleg eu, daca pe site la ei (https://www.msi.com/Motherboard/support/X370-GAMING-PRO-CARBON.html#support-mem) spun ca exista memorii care merg in acest moment la 3200, de ce nu reuseste nimeni sa le faca sa mearga la 3200!?!??!?
  Ciudat. Si totusi, cred ca exista o groaza de lume care tot asteapta sa rezolve aceste chestii minore, pentru a achizitiona un Ryzen.
  O seara buna,
  G.

 8. Monstru Post author a scris pe:

  Gabriel,

  teoretic, orice platforma AMD poate atinge 3200. Practic, in momentul de fata ce am testat (Aorus X370 Gaming 5, Crosshair VI – merg 3200, iar MSI-urile merg 2933.

  Cateva explicatii am oferit aici – http://lab501.ro/featured-articles/amd-ryzen-7-1800x-overclocking-ddr4-si-nvme

 9. Gabriel a scris pe:

  Multumesc, Monstru. Cumva am “reusit” sa ratez acel articol.

  O zi buna,
  G.

Lasa-ne un comentariu: