Lenovo IdeaCentre Y710 Cube-15ISH – Review + Concurs

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 21 October, 2016.

Metodologie

 

 AplicatieVersiune
Teste CPUSuperPI1.5
Blender 2.77a
CinebenchR15
Teste RAM WinRar5.40
StocareAtto2.47
Crystal Disk Mark5.1.2
Teste GPU3DMark2.1.2973
Sleeping DogsSteam
Metro Last LightSteam
DoomSteam

 

Cred ca metodologia conform carora testam sistemele va este bine cunoscuta asa ca nu o sa intru prea mult in detalii. Metodologia utilizata de noi in cazul sistemelor este simplificata, la fel ca si in cazul lui Skylake Performer / Acer Predator / Lenovo Y700, deoarece in urma testelor realizate de noi rezultatele obtinute in testele de procesor sunt aproape identice cu cele obtinute pe platforma de teste in review. Prin urmare, daca nu ati vazut deja de ce este capabil Core i7 6700K aruncati un ochi pe review-ul nostru complet.

Am testat insa SSD-ul, acesta fiind diferit de cel folosit pe platforma noastra de test, cat si performanta in jocuri . Nu in ultimul rand, am rulat o serie de teste standard pentru procesor, pentru a vedea daca exista orice fel de variatie fata de platforma de test sau celelalte sisteme testate de noi pana acum. In cazul jocurile am avut grija sa actualizam suita de test cu cele mai recente jocuri, folosite de altfel si in review-ul lui GTX 1080 (DOOM, etc).

 

Comentarii

5 comentarii la: Lenovo IdeaCentre Y710 Cube-15ISH – Review + Concurs

 1. Costin a scris pe:

  Ca să merite banii ăștia ar fi trebuit să ofere o carcasă cu mai puține găurele, un airflow inteligent, front to back, care să țină temperaturile plăcii video mai jos și în același timp să facă sistemul mai silențios.
  Tot în banii ăștia aș vrea să văd cel puțin o sursă gold.

 2. Costin a scris pe:

  Eventual filtre de praf ușor de scos și curățat… Pentru admisia de aer

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Placile video Founders Edition functioneaza la aceasta temperatura atata timp cat utilizezi racirea stock, indiferent de cum este construit sistemul. Asta este temp target-ul…

  Sursa Gold da, ar fi o imbunatatire binevenita.

 4. tony a scris pe:

  e dragut dar prefer ROG G20 eu am prins cu 6700 si gtx980 atunci nu era seria noua
  aveam si alienware x51 park dar rogul mi-a facut cu ochiul venind de la un g751 980m

 5. Bogdan a scris pe:

  Salut

  Al meu are un singur modul de 8GB, as mai vrea sa pun inca unul tot de 8GB evident dar cum Samsung nu e pe nicaieri ce model ma sfatuiesti sa cumpar ca sa nu am probleme de compatibilitate ?
  Multumesc mult

Lasa-ne un comentariu: