Platforma pentru notebook Intel Arrandale – Asus KF52

Scris de: , in categoria: Diverse, in 16 March, 2010.

Autonomie Mobile Mark

In ultimul test vom testa autonomia notebookului utilizand Mobile Mark 2007, mai exact testele de Productivity si cele de Multimedia.
Productivity – Procedura de testare este foarte simpla, Mobile Mark simuleaza o zi la birou. Cu alte cuvinte se vor deschide de la aplicatii de tip Office pana la editoare de imagine, simuland lucrul in fiecare program cat si pauzele aferente ale utilizatorului. Am folosit pentru acest test doua profile predefinite si anume High Performance si Quiet Office.

Multimedia – Metodologia de testare este playback-ul unui fisier video, cu volumul la maxim, in mai multe formate pana la terminarea bateriei. Ca si in testul anterior am folosit doua profile: High Performance si Entertainment.

Autonomia ar fi putut fi ceva mai buna, probabil asta e pretul pe care trebuie sa il platim pentru performanta mare si greutatea de numai 2.6Kg a laptopului.

Temperaturi

Pentru monitorizarea temperaturii procesorului am folosit Real Temp iar pentru incarcarea procesorului am utilizat Intel Burn Test.

Dupa cum puteti observa, nu exista nici un fel de probleme cu temperaturile, procesorul stabilizandu-se in load la 73-74 de grade. As vrea sa subliniez faptul ca in toata perioada in care am lucrat cu acest laptop carcasa nu s-a incalzit aproape deloc, fiind astfel foarte conforabil. Singura zona in care se resimte o incalzire moderata fiind in zona procesorului.

Comentarii

Un comentariu la: Platforma pentru notebook Intel Arrandale – Asus KF52

  1. Centrale Viessmann a scris pe:

    Imi place articolul tau, foarte interesant nu ma pricep prea bine in acest domeniu insa am invatat cate ceva. Multumesc.

Lasa-ne un comentariu: