Platforma pentru notebook Intel Arrandale – Asus KF52

Scris de: , in categoria: Diverse, in 16 March, 2010.

Everest 5.021

Pentru a analiza performanta memoriei am folosit unul din cele mai raspandite benchmark-uri dedicate, si anume Everest, in varianta 5.021.

Rezultatele obtinute prin testarea memoriilor sunt decente, confirmand rezultatele obtinute de Matei in articolul despre fratele mai mare al lui Arrandale, Intel Clarkdale, si net superioare platformelor notebook anterioare oferite de Intel.

Cele doua teste de procesor ale Everest releva din nou o prestatie foarte buna a noului nucleu Arrandale, aici regasindu-se probabil cel mai mare spor de performanta al noii platforme.

.

SuperPI / WPrime

A sosit momentul sa vedem ce scoruri vom obtine la rularea a doua dintre cele mai cunoscute teste bazate pe calcule matematice Super Pi si WPrime.
Incepem cu Super PI 1M

Super Pi 32M

Si in final WPrime.

Rezultatele in cele doua teste confirma inca o data performantele foarte bune ale noii platforme. De mentionat ar mai fi frecventa maxima atinsa de procesor in timpul acestor teste, si anume 2660MHz. Procesorul nu atinge maximul de performanta datorita limitarii impuse de TDP-ul de 35 de W.

Comentarii

Un comentariu la: Platforma pentru notebook Intel Arrandale – Asus KF52

  1. Centrale Viessmann a scris pe:

    Imi place articolul tau, foarte interesant nu ma pricep prea bine in acest domeniu insa am invatat cate ceva. Multumesc.

Lasa-ne un comentariu: