Platforma pentru notebook Intel Arrandale – Asus KF52

Scris de: , in categoria: Diverse, in 16 March, 2010.

FutureMARK

Nu puteau sa lipseasca din test produsele celor de la Futuremark. Avem dupa cum urmeaza rezultatele obtinute de ASUS K52F in PC Mark Vantage si 3Dmark 2006.

.

Games

Desi nu avem de-a face cu un laptop de gaming m-am gandit sa testam totusi performantele lui ASUS K52F si in cateva jocuri. Mentionez ca testele au fost rulate la rezolutia nativa a display-ului (1366×768), pe diferite setari de calitate.

Resident Evil 5


Enemy Territory – Quake Wars


Street Fighter 4


Continuam testele cu 2 jocuri de generatie mai veche, dar foarte populare in momentul de fata: World of Warcraft si Battlefield 2142


Am ales jocuri relativ moderne si populare, cu cerinte variate cand e vorba de accelerare 3D, tocmai pentru a pozitiona cat mai bine performanta si utilitatea chip-ului grafic integrat cu procesorul; dintre acestea, World of Warcraft si Battlefield 2142 sunt jucabile pe anumite nivele de setari de calitate. Desi pentru nivelul unui chip grafic integrat se achita de datorie, ba chiar poate oferi oarece satisfactii si celor care se joaca ocazional jocuri mai putin pretentioase, e clar ca nu e cea mai potrivita alegere pentru cineva ce vrea sa se si joace pe laptop.

Comentarii

Un comentariu la: Platforma pentru notebook Intel Arrandale – Asus KF52

  1. Centrale Viessmann a scris pe:

    Imi place articolul tau, foarte interesant nu ma pricep prea bine in acest domeniu insa am invatat cate ceva. Multumesc.

Lasa-ne un comentariu: