Prezentare – Alienware AW2720HF Gaming Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, in 29 September, 2020.

OSD

 
Pornirea sau oprirea alimentarii monitorului este realizata cu ajutorul unui buton dedicat, pozitionat pe latura inferioara a display-ului, in timp ce navigarea prin meniul OSD este realizata cu ajutorul butoanelor pozitionate pe latura din spate a display-ului, in partea dreapta.

Aici, pe langa reglajele clasice (luminozitate, contrast, temperatura de culoare, Freesync), avem de-a face cu o serie de setari specifice pentru AW2720HF, cum ar fi Game Enhance Mode, Dark Stabilizer, AlienFX Lighting sau diverse preset-uri pentru diferite tipuri de jocuri.

De asemenea, trebuie sa mai mentionez faptul ca Alienware AW2720HF este echipat cu o placa de sunet integrata, astfel incat putem utiliza castile conectate direct la monitor. In conditiile in care putem conecta si mouse-ul si tastatura la monitor, avem practic posibilitatea de a organiza cablurile de pe birou intr-un mod cat mai eficient, ceea ce reprezinta un avantaj pentru majoritatea dintre noi.

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Alienware AW2720HF Gaming Monitor

 1. Marian a scris pe:

  Am cautat de vreo doua ori tabelul cu specificațiile monitorului(rezolutie, timp de raspuns, blue light filter, consum…) si n-am gasit nimic.
  Cred ca te-ai indragostit de Ampere

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nu trec specificatiile in tabel la monitoare, prefer sa le mentionez pe cele importante in text.

 3. Fekete Tibor a scris pe:

  comparat cu IPS-urile 1440p, PG279Q, calitativ este comparabila imaginea, sau mai slaba?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Buna Tibor,

  Din punct de vedere al reproducerii culorilor, luminozitatii si contrastului sunt comparabile – un usor avantaj pentru Alienware la capitolul reproducere a culorilor. Ambele au filtru blue light, ambele sunt panouri IPS, ambele se descurca de minune si in editare foto.

  Diferenta o face rezolutia si timpul de raspuns. PG279Q are o rezolutie mai ridicata, AW2720HF are un timp de raspuns semnificativ mai mic, iar refresh-ul este considerabil mai mare.

Lasa-ne un comentariu: