Prezentare – Alienware AW2720HF Gaming Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, in 29 September, 2020.

Rezultate

 
Alienware AW2720HF este echipat cu unul dintre cele mai performante panouri IPS de pe piata, oferind un nivel de alb de 329 cd/m2, contrast ~1000:1 si o deviatie delta E medie insignifianta, adica 2. Oferind o reproducere impecabila a culorilor, respectiv o rata de refresh de 240Hz, Alienware AW2720HF este potrivit atat pentru gaming, cat si pentru editare foto/video, o realizare care nu este la indemana oricarui monitor de pe piata.

 


 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Alienware AW2720HF Gaming Monitor

 1. Marian a scris pe:

  Am cautat de vreo doua ori tabelul cu specificațiile monitorului(rezolutie, timp de raspuns, blue light filter, consum…) si n-am gasit nimic.
  Cred ca te-ai indragostit de Ampere

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Nu trec specificatiile in tabel la monitoare, prefer sa le mentionez pe cele importante in text.

 3. Fekete Tibor a scris pe:

  comparat cu IPS-urile 1440p, PG279Q, calitativ este comparabila imaginea, sau mai slaba?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Buna Tibor,

  Din punct de vedere al reproducerii culorilor, luminozitatii si contrastului sunt comparabile – un usor avantaj pentru Alienware la capitolul reproducere a culorilor. Ambele au filtru blue light, ambele sunt panouri IPS, ambele se descurca de minune si in editare foto.

  Diferenta o face rezolutia si timpul de raspuns. PG279Q are o rezolutie mai ridicata, AW2720HF are un timp de raspuns semnificativ mai mic, iar refresh-ul este considerabil mai mare.

Lasa-ne un comentariu: