Prezentare – HyperX Armada 27 QHD Gaming Monitor

Scris de: , in categoria: Diverse, in 25 October, 2023.

HyperX Armada 27 QHD Gaming Monitor

 
Kingston a fost al doilea mare producator de memorii, dupa Corsair, care s-a extins cu succes in domeniul perifericelor de gaming, primele casti din portofoliul HyperX fiind lansate pe piata in urma cu 9 ani de zile. De atunci si pana acum, HyperX a devenit un brand binecunoscut in acest domeniu, atat de cunoscut incat nu in urma cu mult timp cei de la Kingston au vandut brand-ul HyperX catre gigantul HP.

Ei bine, intre timp portofoliul companiei s-a extins considerabil, astfel incat acum gasim in oferta lor atat headset-uri, tastaturi, mousi si mousepads, cat si microfoane, mixere audio si camere pentru streaming, earbuds, controller-e si solutii de incarcare, iar incepand de anul trecut cei de la HyperX s-au extins si in domeniul monitoarelor de gaming.

Asa a luat nastere seria HyperX Armada, alcatuita in momentul de fata dintr-un model cu o diagonala de 27″, rezolutie QHD si o rata de refresh de 165Hz, respectiv un model de 25″, rezolutie FHD si o rata de refresh de 240Hz. Desigur, discutam despre HyperX, drept urmare era cat se poate de clar ca nu vom avea de-a face cu doua monitoare conventionale, seria Armada fiind gandita pentru gameri si streameri, dar in special pentru cei care isi doresc un birou de gaming si streaming cat mai bine organizat.

Din acest motiv, monitoarele HyperX Armada nu sunt livrate impreuna cu stand-uri clasice, care stau pe birou, ci cu un picior mobil care se poate prinde de orice suprafata plana, denumit HyperX Armada Gaming Mount. Acesta este livrat implicit cu monitoarele din seria Armada, iar utilizatorii care doresc sa monteze doua monitoare pe acelasi sistem de prindere pot achizitiona separat HyperX Armada Addon Gaming Mount.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – HyperX Armada 27 QHD Gaming Monitor

  1. VLAD a scris pe:

    mda si totusi cu ce il face mai special decat un LG GP850 27 sau un DELL 2721DGFA? pretul este prohibitiv
    sa nu mai zic ca exista monitoare precum ASrock QHD la 165hz la o treime din pret 😐

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Sistemul de prindere

Lasa-ne un comentariu: