CES 2020 – HyperX

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 January, 2020.

HyperX

 
Tot in cadrul evenimentului Pepcom am avut ocazia sa ma intalnesc si cu prietenii de la HyperX, care s-au prezentat la apel cu o serie de noutati. Astfel, HyperX Cloud Flight S este cea mai recenta pereche de casti wireless a producatorului american, in timp ce HyperX Pulsefire Raid se alatura arsenalului de mousi de gaming din portofoliul HyperX.

Nu in ultimul rand, cele doua variante HyperX ChargePlay Clutch ne-au facut cu ochiul, una fiind gandita pentru Nintendo Switch, in timp ce a doua se adreseaza smartphone-urilor in general. Mai mult decat atat, am vazut si o tastatura noua, mai precis HyperX Alloy Origins, cu un design compact, construita din aluminiu si echipata cu iluminare RGB.

Drept urmare, cred ca dedicatia celor de la HyperX pentru segmentul gaming este cat se poate de clara si nu pot decat sa astept noutatile la review. De la unul dintre cei mai importanti producatori de memorii din lume, Kingston, HyperX a ajuns intr-un timp relativ scurt unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata gaming / eSports, iar asta nu poate decat sa ne bucure.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: CES 2020 – HyperX

Lasa-ne un comentariu: