CES 2020 – Ampere HyperCube

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 January, 2020.

HyperCube

 
Ampere este o companie americana, care a demarat o serie de proiecte de tip crowd-funding in 2018, pe Indiegogo si Kickstarter. Obiectul principal de activitate sunt dispozitivele de tip wireless charging, indiferent daca discutam despre incarcatoare la priza sau powerbank-uri.

Un astfel de dispozitiv este si HyperCube, care va fi disponibil pe piata in Februarie 2020. Acesta este, asa cum ii spune si numele, un cub, cu aspect de ceas digital, insa discutam despre un cub care poate fi desfasurat cu usurinta. In momentul in care defasuram cubul, avem acces la trei suprafete compatibile Qi (wireless charging, 10W per suprafata), respectiv un conector USB Type-C, care poate livra de asemenea pana la 10W.

Toate suprafetele pot incarca simultam dispozitive compatibile, HyperCube fiind livrat impreuna cu un alimentator la priza capabil sa livreze pana la 60W. Compania produce de asemenea si power bank-uri pentru wireless charging, unul dintre ele fiind incorporat intr-o borseta, astfel incat telefonul nostru se incarca mereu in momentul in care nu il folosim.

HyperCube va putea fi comandat incepand cu luna Februarie a acestui an, pentru 149.99 USD. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul producatorului.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: CES 2020 – Ampere HyperCube

Lasa-ne un comentariu: