CES 2020 – Senstroke – Tobe virtuale

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 January, 2020.

Senstroke

 
De-a lungul timpului, am dat peste standul producatorilor romani la CeBit, MWC sau Gamescom. Nu i-am gasit si la CES, insa am gasit o zona dedicata companiilor din Franta, iar dintre acestea doua mi-au atras atentia in mod special. Prima se numeste Senstroke si activeaza pe piata din 2018. Obiectul de activitate? Senzori cu ajutorul carora orice suprafata poate fi transformata intr-un set de tobe.

Despre ce este vorba mai precis? Ei bine, doi senzori se monteaza pe o pereche de bete pentru tobe, iar doi senzori se monteaza pe laba piciorului. Apoi, cu ajutorul aplicatiei compatibile cu (minim) iOS10 sau Android 6, senzorii sunt recunoscuti de aplicatie, iar noi putem defini configuratia kit-ului de tobe pe care dorim sa il folosim.

Alegem in aplicatie ce tobe folosim si unde sunt pozitionate acestea, iar senzorii simt miscarea mainii / a piciorului si in functie de zona vom obtine sunetul corespunzator tobei pozitionate acolo, iar in functie de intensitatea cu care lovim, vom obtine un sunet mai slab sau mai puternic, la fel ca si in cazul unui set normal de tobe.

Partea buna este ca putem inregistra ceea ce cantam in format MIDI, Senstroke fiind compatibile cu majoritatea aplicatiilor utilizate de profesionistii din domeniu. Avem la dispozitie trei tipuri de pachete, cu preturi cuprinse intre 160 Euro pentru Senstroke Essential Box si pana la 265 Euro, pentru Ultimate Senstroke Box, iar un senzor de sine statator costa 59 Euro.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii, puteti intra pe site-ul producatorului.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: CES 2020 – Senstroke – Tobe virtuale

Lasa-ne un comentariu: