CES 2020 – Fasetto – Prezentari facile cu Forum

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 January, 2020.

Fasetto

 
Infiintata in 2013 de catre Coy Christmas, Fasetto este o companie americana, care incearca sa ofere solutii software pentru segmentul business si nu numai. O astfel de solutie este si Forum, o aplicatie multi-platform care incearca sa usureze sedintele, prezentarile, dar si predarea anumitor materii, fara a fi necesara prezenta unei conexiuni la internet sau a unui proiector.

Prezentare fara proiector? Da, se poate, cu ajutorul aplicatiei Forum, a unei retele WiFi si a dispozitivului preferat de fiecare. Astfel, daca aveti de tinut o prezentare si nu doriti sa utilizati clasicul proiector, puteti sa va abonati la serviciul Forum (pretul porneste de la 9.99 USD pe luna) si sa porniti prezentarea cu ajutorul acestuia. Ceilalti participanti se pot conecta la hot-spot-ul WiFi astfel creat si pot urmari prezentarea direct pe dispozitivul lor, indiferent daca discutam despre un notebook, o tableta, un smartphone, sau chiar si un smart TV.

In acest mod, fiecare are acces instant la prezentare direct pe ecranul sau, putand realiza rapid screenshot-uri sau adnotari. Acest lucru este util atat in salile de sedinta prezente in majoritatea corporatiilor, cat si in scoli sau muzee. Cum ar fi ca profesorul sa predea lectia direct pe ecranul notebook-ului fiecarui elev? Sau prezentarea pe care o primim de obicei sub forma audio in muzee sa fie insotita de imagini, direct pe ecranul smartphone-ului nostru?

Personal am fost placut surprins de aceasta solutie, pe care am testat-o pe viu in cadrul CES 2020.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: CES 2020 – Fasetto – Prezentari facile cu Forum

Lasa-ne un comentariu: