CES 2020 – BassMe – Subwoofer wearable

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 January, 2020.

BassMe

 
Cea de-a doua companie din Franta care mi-a atras atentia se numeste BassMe si are ca obiect de activitate tot zona audio. Bine… de fapt este vorba despre o combinatie intre auz si simturile tactile, BassMe producand un subwoofer portabil cu o putere de 26W si o autonomie de 6h.

Acesta se fixeaza peste umar, redand cu putere frecventele joase in pieptul utilizatorului, pentru o experienta imersiva, indiferent daca discutam despre auditie muzicala, savuratul unui film sau experienta ludica a unui joc VR. BassMe cantareste 310g si poate fi conectat la un smartphone, PC sau sistem audio, atat prin Bluetooth, cat si cu ajutorul unui cablu.

Sistemul costa 129 Euro si este compatibil cu Android, iOS, Windows, Playstation, Xbox si Nintendo Switch, putand fi utilizat impreuna cu un sistem VR, cum ar fi Oculus Rift sau HTC Vive. Am avut ocazia sa il incer pe viu la CES 2020 si pot spune ca senzatia pe care o ofera este foarte interesanta.

Practic, utilizand un headset normal impreuna cu BassMe, ai senzatia ca utilizezi un sistem audio de o putere mult mai ridicata, datorita vibratiilor pe care acesta le genereaza in corpul tau. Din cate am discutat cu reprezentantii companiei, acestia au deja un contract cu o sala de cinema din Franta, iar reactiile specatorilor sunt pozitive, BassMe contribuind la creearea unui sentiment profund de imersiune in actiunea care are loc pe ecran.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii legate de subwoofer-ul portabil, puteti accesa site-ul companiei – din cate stiu acestia livreaza direct pe teritoriul Uniunii Europene, produsul putand fi comandat direct de pe site-ul producatorului.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: CES 2020 – BassMe – Subwoofer wearable

Lasa-ne un comentariu: