2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan – Romania – TT20

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 14 August, 2019.

TT20

 
Putine cuvinte pot descrie starea de oboseala cauzata de continua lupta contra-cronometru pe care am dus-o in ultimele zile, in care diverse activitati editoriale s-au imbinat cu finisarea proiectului inscris in concursul 2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan. Vedeti voi, imi face o reala placere sa construiesc PC-uri iesite din comun, mai ales daca in acest mod putem reprezenta Romania si in acest domeniu, insa, asa cum stiti cu totii, rareori avem timp sa ne dedicam unui singur lucru.

In fond, vara aceasta a fost plina de lansari si chiar daca marii producatori par sa fi luat o pauza momentan, noi primim in continuare produse la teste, unele dintre ele chiar cu NDA. Si chiar daca nu este vorba despre placi video sau procesoare, o lansare la NDA este totusi o lansare la NDA si necesita toata atentia noastra.

Din acest motiv, in ultimele 10 zile am lucrat sub presiune, fiecare ora libera fiind dramuita cu zgarcenie si fiecare sarcina calculata cu atentie. Exista totusi si un aspect pozitiv… vedeti voi, cu multi ani in urma am descoperit ca noi suntem mai eficienti in momentul in care lucram sub presiune.

Nu stiu de ce… poate este o reminescenta a vremurilor in care participam la concursuri live de overclocking, sau poate asa suntem cu adevarat motivati, orgoliul nostru fiind incantat de perspectiva reusitei in conditii potrivnice, cert este ca in momentul in care termenul limita se apropie, echipa LAB501 se mobilizeaza cu adevarat. Si daca atunci primim si ultimele componente… cu atat mai bine.

Asa se face ca in urma cu aproximativ 13 zile aveam in sfarsit toate materialele si componentele necesare demararii proiectului nostru si ne apucam de treaba, incantati de racoarea muntilor. Si ne-am apucat de treaba in felul nostru. Si felul nostru … a fost intotdeauna despre calculatoare. Exista ceva pur si simplu magic in amestecul de siliciu, textolit si curentul care trece prin ele si le aduce la viata, transformand ceea ce a fost odata o bucata de nisip intr-o masina puternica capabila sa ne ofere atata bucurie. Si cred ca am incercat sa explic destul de amanuntit in prima parte a acestei povesti cat de mult imi plac PC-urile, asa ca nu este nevoie sa o fac din nou.

Totusi … sunt un om de la munte, nascut si crescut acolo. Si exista un alt lucru de care sunt fascinat si acela este lemnul. Sursa de caldura si protectie impotriva elementelor, furnizor de adapost si unelte si, nu in ultimul rand, baza in care au fost create nenumarate piese de arta uluitoare, lemnul este un element constant in viata noastra… un material nobil, fragil si puternic in acelasi timp …

 

Comentarii

Un comentariu la: 2019 Thermaltake CaseMOD Invitational Balkan – Romania – TT20

  1. Negaterium a scris pe:

    Awesome case! Nice presentation!

Lasa-ne un comentariu: