Gigabyte P55 Preview – Extreme Overclocking Party

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 September, 2009.

So it begins…

.

La ora 17:00, participantii au fost intampinati de catre domnul Cristian Movanu,  reprezentantul Gigabyte, neobositul organizator al evenimentului. Toti participantii au semnat actele de Non-Disclosure Agreement (NDA), informatiile despre noile procesoare Intel fiind sub embargou pana pe data de 8 Septembrie.  Dupa ce au sosit toti participantii, Cristi a tinut o prezentare despre noua gama de placi de baza Gigabyte P55, prezentand avantajele tehnologiei Ultra Durable 3, dar si noile functii implementate in cadrul familiei P55. Toate placile, indiferent de segmentul de piata caruia i se adreseaza, sunt dotate cu tehnologia Ultra Durable 3, precum si Dual-BIOS. De asemenea, pachetul software Smart 6 este inclus pentru toate modelele de placi de baza din seria P55, oferind functii precum Smart Dual-BIOS, Smart Quick-Boot, Smart-Recorder sau Dynamic Energy Saver 2. Evident, Easy Tune 6 ne ofera posibilitatea modificarii parametrilor importanti ai sistemului (frecventa, voltaje, multiplicatorul procesorului, s.a.m.d.), direct din Windows, oferind overclockerilor o unealta care sa le usureze munca. Participantii au avut astfel  ocazia sa afle tot ce doareau despre noile placi de baza Gigabyte.

.

Prezentare 01

Prezentare 02

Prezentare 03

Prezentare 04

Prezentare 06

Dupa prezentarea noilor tehnologii, am trecut la treburi mai serioase. Astfel, cei sase participanti au fost impartiti in 3 echipe de cate doi, prin tragere la sorti. Schumy a facut echipa cu ihlades, Triplu_Z cu Dragos Saraolu, si Iraqi_Freedom cu Vladutz20. Fiecare echipa si-a ales componentele pentru teste, placile de baza, procesoarele, kiturile de ram si placile video fiind disponibile din belsug. Testerii au inceput apoi asamblarea sistemului de test, operatiunea fiind incheiata cu instalarea sistemului de operare.

.

Hardware 01

Hardware 02

a OCParty 01

OCParty 02

OCParty 03

OCParty 04

OCParty 05


Comentarii

4 comentarii la: Gigabyte P55 Preview – Extreme Overclocking Party

  1. doru15 a scris pe:

    deabia astept sa “ma fac mare” si sa particip si eu la astfel de party-uri,aproape la fel de tari ca party-uri normale sau unele chiar mi se par mai tari,spre exemplu aceasta

  2. Mi se pare una dintre cele mai interesante ideei de marketing, asemenea gen de petrecere este cel mai bun mod de a-ti mentine si promova numele exact acolo unde conteaza

  3. felitari lui schumy 😀

    Misto laboratorul gigabyte 🙂 Dar stiam ca e mai ieftin sa schimbi decat sa repari .. si la ce bani sunt investiti in sculele de acolo + ingineri, se merita sa mai repari un mobo in zilele noastre ?

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Multe dintre piesele de pe o placa de baza sunt interschimbabile. De ce sa schimbi o placa de 200$ pentru un condensator sau un mosfet de 5$, sau pentru un ICH de 20$???

Lasa-ne un comentariu: