Gigabyte P55 Preview – Extreme Overclocking Party

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 September, 2009.

Gigabyte Undercover Super Secret Laboratory

.

In timp ce sistemele de operare se instalau fara prea mari batai de cap (apropo, Scythe Zipang 2 si memorii cu radiator cu profil inalt “is a no-no”, asa cum au descoperit participantii in momentul asamblarii platformelor), ne-am gandit, impreuna cu cei de la Gigabyte,  sa mai facem o surpriza participantilor. In urma cu un an de zile, echipa lab501 a fost invitata in vizita in laboratorul super-secret Gigabyte din Romania, service-ul acestora fiind la dispozitia distribuitorilor chiar la noi in tara. In acel moment am fost rugati sa nu dezvaluim existenta acestui laborator (desi noi eram foarte trigger-happy cu mainile pe aparatele de fotografiat), promitandu-ni-se o inaugurare mai interesanta, la momentul potrivit. Ei bine, Overclocking Party-ul de Sambata a reprezentat ocazia asteptata, astfel incat toti participantii au fost invitati sa faca un tur al service-ul Gigabyte. Am putut vedea cu totii sertare pline cu chipset-uri, south-bridge-uri, mosfeti, smd-uri, lazi pline cu heatsink-uri, masinarii de ultima generatie destinate operatiunilor de diagnoza si reparatie a oricarui defect imaginabil si inimaginabil, masini pentru rescrierea chip-urilor de BIOS, s.a.m.d. Mai mult decat atat, unul dintre inginerii taiwanezi a demonstrat in practica operatiunea de schimbare a unui south-bridge Intel. Nu in ultimul rand, participantilor le-a fost explicata in detaliu procedura de preluare si inlocuire a componentelor venite in garantie de la distribuitori.

Nu uitati, service-ul Gigabyte lucreaza exclusiv prin distribuitori, orice produs defect trebuie trimis magazinului de unde a fost achizitionat. Acesta il trimite la randul sau mai departe distribuitorului autorizat Gigabyte si doar de aici produsul ajunge in service-ul Gigabyte.

. p

Service 01

Service 02

Service 03

Service 04

Service 05

Service 06

Service 07

Service 08

Service 10

Service 11

Service 12

Service 13

Service 14

Service 15

Comentarii

4 comentarii la: Gigabyte P55 Preview – Extreme Overclocking Party

  1. doru15 a scris pe:

    deabia astept sa “ma fac mare” si sa particip si eu la astfel de party-uri,aproape la fel de tari ca party-uri normale sau unele chiar mi se par mai tari,spre exemplu aceasta

  2. Mi se pare una dintre cele mai interesante ideei de marketing, asemenea gen de petrecere este cel mai bun mod de a-ti mentine si promova numele exact acolo unde conteaza

  3. felitari lui schumy 😀

    Misto laboratorul gigabyte 🙂 Dar stiam ca e mai ieftin sa schimbi decat sa repari .. si la ce bani sunt investiti in sculele de acolo + ingineri, se merita sa mai repari un mobo in zilele noastre ?

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Multe dintre piesele de pe o placa de baza sunt interschimbabile. De ce sa schimbi o placa de 200$ pentru un condensator sau un mosfet de 5$, sau pentru un ICH de 20$???

Lasa-ne un comentariu: