Gigabyte P55 Preview – Extreme Overclocking Party

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 September, 2009.

Spartans…what is your profession?!?

Da domnilor, ati vazut  bine. Ceea ce anuntasem in gluma ca fiind un “Mild Overclocking Party”, s-a transformat intr-un Extreme Overclocking Party in toata regula. Mai intai am montat tubul pe platforma personala, si m-am jucat cateva ore, pentru a starni interesul testerilor. Rezultatele obtinute le-ati putut vedea deja in cadrul articolului despre noile procesoare Intel si trebuie sa va marturisesc ca aici au fost obtinute, cu o mana de testeri de vaza alaturi.  Evident, in momentul in care Cristi a intrebat “Cine mai vrea sa dea cu azot”, reactia a fost una pe masura, baietii sarind pe bietele platforme mai ceva ca o haita de foto-modele pe fotbalisti la iesirea din stadion. Iraqi_Freedom a fost primul mohican care s-a incumetat, fiind asistat in prima faza de Triplu_Z, pentru izolarea platformei si montarea tubului. Apoi, i s-au alaturat Schumy si ihlades, care au lucrat alaturi de el mare parte din noapte. Evident, distractia nu s-a oprit aici, fiind montat la un moment dat un tub pe o platforma X58. Apoi, Dragos Saraolu a atacat Lynnfield-ul cu ajutorul single-stage-ului lab501, dupa ce acesta fusese incercat pe un Phenom II. Per total, pot sa spun ca odata ce baietii au inceput sa foloseasca racirea extrema, totul a devenit extrem de haotic, nebunesc, si foarte foarte, frumos. Am vazut azot turnat cu termosul, cu dewar-ul, cu ligheanul, am vazut azot turnat in tub, pe langa tub, pe jos, pe Triplu_Z, pe maini, in cap, s.a.m.d. Am vazut multa pasiune si un spirit de echipa demn de invidiat, toti testerii lucrand impreuna pentru a obtine maximul de performanta din platformele oferite spre testare. Fiecare a lucrat in stilul propriu, insa in final am vazut o mare echipa, folosind in acelasi timp diverse sisteme pentru racire extrema. Mi-a placut foarte mult ce am vazut cu ocazia acestei intalniri, si sper sa ne intalnim din nou in conditii similare.

.

OCParty 20

OCParty 21

OCParty 22

OCParty 23

OCParty 24

OCParty 25

OCParty 26

OCParty 27

OCParty 28

OCParty 29

Comentarii

4 comentarii la: Gigabyte P55 Preview – Extreme Overclocking Party

  1. doru15 a scris pe:

    deabia astept sa “ma fac mare” si sa particip si eu la astfel de party-uri,aproape la fel de tari ca party-uri normale sau unele chiar mi se par mai tari,spre exemplu aceasta

  2. Mi se pare una dintre cele mai interesante ideei de marketing, asemenea gen de petrecere este cel mai bun mod de a-ti mentine si promova numele exact acolo unde conteaza

  3. felitari lui schumy 😀

    Misto laboratorul gigabyte 🙂 Dar stiam ca e mai ieftin sa schimbi decat sa repari .. si la ce bani sunt investiti in sculele de acolo + ingineri, se merita sa mai repari un mobo in zilele noastre ?

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Multe dintre piesele de pe o placa de baza sunt interschimbabile. De ce sa schimbi o placa de 200$ pentru un condensator sau un mosfet de 5$, sau pentru un ICH de 20$???

Lasa-ne un comentariu: