Gigabyte P55 Preview – Extreme Overclocking Party

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 September, 2009.

Marele premiu…

.

In jurul orei 2:00 echipa lab501 s-a retras, avand un program foarte incarcat in urmatoarele doua zile. O parte din participanti plecasera deja, o parte au plecat dupa noi. La final, au ramas cei sase magnifici, impreuna cu Cristi de la Gigabyte. Cand am aflat ca sesiunea s-a incheiat in jurul orei sase dimineata, desi participantii ar mai fi stat, mi-am dat seama ca acesta a fost cu adevarat al doilea Extreme Overclocking Party din acest an, la fel de plin de pasiune si talent ca si editia din luna Mai. Ultima surpriza a serii, inainte sa ne retragem, a fost decernarea marelui premiu.

Astfel, pentru dedicatia de care a dat dovada, pentru solutia ingenioasa folosita pentru a castiga concursul, desi se pozitionase deja in primii trei si nu in ultimul rand pentru ca a fost primul clasat in concurs, Schumy (Radu Parmac) a primit din partea Gigabyte si lab501 o platforma P55, compusa dintr-o placa de baza Gigabyte P55-UD6 si un procesor Intel Core i5 750. Ii uram sa le foloseasca cu placere, iar celorlati participanti le uram putere de munca si pasiune, pentru ca, asa cum s-a vazut si de aceasta data, chiar daca premiul nu este neaparat anuntat, pasiunea si priceperea sunt rasplatite intotdeuna.

.

Premii 02

.

In incheiere nu  pot sa nu oftez multumit, pentru ca evenimentul a reusit sa intreaca pana si asteptarile mele. Felicitarile mele sincere pentru toti cei implicati, atat organizatori cat si participanti. Datorita organizatorilor, o mana de entuziasti au avut ocazia sa testeze inaintea lansarii oficiale cele mai noi tehnologii. Datorita participantilor, un eveniment frumos s-a transformat in ceva cu adevarat spectaculos

In final, as vrea sa le multumesc pentru poze domnilor Radu, Iulica si Cristi, toate pozele din acest articol fiind realizate de catre ei.

Articolul poate fi discutat si pe forum.

Comentarii

4 comentarii la: Gigabyte P55 Preview – Extreme Overclocking Party

  1. doru15 a scris pe:

    deabia astept sa “ma fac mare” si sa particip si eu la astfel de party-uri,aproape la fel de tari ca party-uri normale sau unele chiar mi se par mai tari,spre exemplu aceasta

  2. Mi se pare una dintre cele mai interesante ideei de marketing, asemenea gen de petrecere este cel mai bun mod de a-ti mentine si promova numele exact acolo unde conteaza

  3. felitari lui schumy 😀

    Misto laboratorul gigabyte 🙂 Dar stiam ca e mai ieftin sa schimbi decat sa repari .. si la ce bani sunt investiti in sculele de acolo + ingineri, se merita sa mai repari un mobo in zilele noastre ?

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Multe dintre piesele de pe o placa de baza sunt interschimbabile. De ce sa schimbi o placa de 200$ pentru un condensator sau un mosfet de 5$, sau pentru un ICH de 20$???

Lasa-ne un comentariu: