Gigabyte P55 Preview – Extreme Overclocking Party

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 September, 2009.

Gigabyte P55, Intel Core i5 & Intel Core i7 Preview

.

Dupa ce am terminat turul laboratorului, ne-am intors cu totii la treaba. Cele trei platforme au fost tweak-uite la maxim de catre echipele de testeri. In paralel, am avut placerea sa lucrez la aceeasi masa alaturi de ei, avand si eu un mic sistem de test prin zona. O alta surpriza, pe care nu le-am dezvaluit-o nici lor pana acum, este ca ultimele teste pe care le-am facut pentru articolul despre Intel Core i5 si Intel Core i7 au fost realizate acolo, alaturi de ei.

In acelasi timp, restul participantilor la eveniment admirau sistemul TriSLI al celor de la Gigabyte, se jucau sau pur si simplu se simteau bine. Cele trei echipe de testeri au dat dovada de pasiune si pricepere, toate cele trei procesoare i750 si i860 folosite atingand stabilitatea in jurul valorii de 4300MHz. Mai mult decat atat, am vazut din partea lor tot felul de metode ingenioase de a folosi la maxim racirea pe aer si mi-a facut placere sa ii vad la treaba, lucrand in echipa.

.

OCParty 06

OCParty 07

OCParty 08

OCParty 09

OCParty 10

OCParty 11

OCParty 12

OCParty 13

OCParty 14

OCParty 15

OCParty 16

OCParty 17

OCParty 18

OCParty 19

Comentarii

4 comentarii la: Gigabyte P55 Preview – Extreme Overclocking Party

  1. doru15 a scris pe:

    deabia astept sa “ma fac mare” si sa particip si eu la astfel de party-uri,aproape la fel de tari ca party-uri normale sau unele chiar mi se par mai tari,spre exemplu aceasta

  2. Mi se pare una dintre cele mai interesante ideei de marketing, asemenea gen de petrecere este cel mai bun mod de a-ti mentine si promova numele exact acolo unde conteaza

  3. felitari lui schumy 😀

    Misto laboratorul gigabyte 🙂 Dar stiam ca e mai ieftin sa schimbi decat sa repari .. si la ce bani sunt investiti in sculele de acolo + ingineri, se merita sa mai repari un mobo in zilele noastre ?

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Multe dintre piesele de pe o placa de baza sunt interschimbabile. De ce sa schimbi o placa de 200$ pentru un condensator sau un mosfet de 5$, sau pentru un ICH de 20$???

Lasa-ne un comentariu: