2Face – AMD Ryzen custom build

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 26 April, 2017.

Placa video

 
Desi nu am simtit nevoia sa dotam sistemul nostru cu un GTX 1080 Ti (pentru asta am construit TI-tan-ul), ne-am gandit ca nu ar strica sa folosim o placa video iesita din comun. Astfel, am ales un model MSI GTX 1080 30 Year Anniversary, un model produs in editie limitata in colaborare cu EK Water Blocks pentru a aniversa 30 de ani de existenta pentru MSI.

Placa este livrata intr-un ambalaj de dimensiuni impresionante iar continutul acestuia este cel putin la fel de impresionant. Astfel, in cutia de carton se ascunde o lada din lemn masiv, in care gasim placa video cu sistemul de racire montat, cutia cu accesorii precum si un gamepad produs de SteelSeries, mai precis modelul Stratus XL. Placa video este dotata cu PCB-ul modelului MSI GeForce GTX 1080 Gaming X , prin urmare waterblock-ul full-cover produs de EKWB este o versiune adaptata a modelului EK-FC1080 GTX TF6.

La acesta sunt conectate o pompa DDC, un radiator EKWB Coolstream PE de 120mm si un ventilator EKWB Vardar, intr-un circuit inchis. Practic, este vorba despre o versiune de EKWB Predator pentru placi grafice. Placa video ruleaza la frecvente ceva mai mari decat Gaming X-ul (1721/1860/1264 MHz) si este dotata cu iluminare RGB pentru logo-uri si back-plate.

 

Comentarii

9 comentarii la: 2Face – AMD Ryzen custom build

 1. Mi se pare tare ciudata carcasa. Optiune de cable management pt cablurile din spate, dar I/O in lateral in pozitia aia si nu vertical?

  Poti spune ca e pentru a-ti arata buid-ul, dar in pozitia in care este placa video si tuburile mai putin decat estetice, cred ca nu se potriveste aici.

  Non sequitur, succesuri fara egal Adelei.

 2. jp_tm a scris pe:

  de unde ati luat Gskill flare?

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Tuburile sunt furtune 🙂

  Memoriile le-am primit de la GSkill. In Romania stiu ca shop4pc comercializeaza

 4. ZorracK a scris pe:

  Bai ce rau imi pare ca nu am putut ajunge, mama ma-sii de treaba! Ca de obicei respect!

 5. Gabriel a scris pe:

  Salut. Memoriile au functionat la 3200?

 6. Monstru Post author a scris pe:

  Salut,

  momentan pe placile MSI 3200 nu functioneaza.

 7. Gabriel a scris pe:

  Salut. Merci de raspuns. Ce nu prea inteleg eu, daca pe site la ei (https://www.msi.com/Motherboard/support/X370-GAMING-PRO-CARBON.html#support-mem) spun ca exista memorii care merg in acest moment la 3200, de ce nu reuseste nimeni sa le faca sa mearga la 3200!?!??!?
  Ciudat. Si totusi, cred ca exista o groaza de lume care tot asteapta sa rezolve aceste chestii minore, pentru a achizitiona un Ryzen.
  O seara buna,
  G.

 8. Monstru Post author a scris pe:

  Gabriel,

  teoretic, orice platforma AMD poate atinge 3200. Practic, in momentul de fata ce am testat (Aorus X370 Gaming 5, Crosshair VI – merg 3200, iar MSI-urile merg 2933.

  Cateva explicatii am oferit aici – http://lab501.ro/featured-articles/amd-ryzen-7-1800x-overclocking-ddr4-si-nvme

 9. Gabriel a scris pe:

  Multumesc, Monstru. Cumva am “reusit” sa ratez acel articol.

  O zi buna,
  G.

Lasa-ne un comentariu: