Overclocking la Computex 2014

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 25 June, 2014.

Kingston (HyperX) este de asemenea un alt bun prieten al overclock-erilor – ar trebui sa stiti asta pentru ca ii vedeti organizand evenimente cu LN2 la evenimentele DreamHack. In acest an au inchiriat un local special in Taipei, unde au avut un eveniment de gaming dar si HyperX Overclocking Takeover – un eveniment cu intrare libera axat pe performanta memoriilor.

Zece echipe au intrat in acest eveniment, iar principalul lor scop a fost acela de a obtine cea mai mare frecventa a memoriilor DDR3, cel mai bun rezultat in SuperPI 32M si cel mai bun rezultat in Intel XTU. Folosind excelenta GIGABYTE SOC Force LN2, cei din echipa GIGABYTE (HiCookie si sofos1990) au reusit sa obtina recordul absolut la frecventa DDR3 (DDR3-4565), batandu-si recordul anterior, cat si cel mai bun rezultat in XTU. Avand de asemenea locul 3 in SuperPI 32M s-au plasat pe primul loc pe podium.

A doua echipa a fost tot o echipa GIGABYTE la baza – TeamAU (SniperOZ si JJJC) – au obtinut locul 2 in toate benchmark-urile si au obtinut de asemenea cea de-a doua pozitie pe podium. A treia echipa de pe podium a venit din China (Hero si DFORDOG).
 

HOT-01

HOT-02

HOT-03

HOT-04

HOT-05

HOT-06

 
Inca odata puteti urmari filmarile furnizate de prietenii nostrii de la OverclockingTV.
 

Comentarii

7 comentarii la: Overclocking la Computex 2014

 1. Ciupearca a scris pe:

  Frumoasă e lumea oc-ului…simplul fapt că am urcat puțin frecvența la procesor sau placa video mă face să citesc aceste articole despre OC ca pe niște povești de basme precum un copil mic

 2. ghiţ@ă a scris pe:

  se face muşchi din OC Monstrule?….căci am văzut la pagina 4 unu’ numa’ fibră făcând OC….sau tre să ai muşchi să faci OC?….Explică ne….!?….

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Nu se fac muschi din OC dar sunt mai multi musculosi pasionati de oc decat iti inchipui. Unii dintre ei chiar buni 🙂

 4. Puscasu Mircea a scris pe:

  Superb!Iti multumesc pentru acest articol.

 5. Lupu Nicoleta a scris pe:

  multumesc pentru acest articol.Asa ma mai documentez si eu ,aflu multe lucruri care chiar imi sunt utile

 6. Robert a scris pe:

  Superb <3.

 7. AMD a scris pe:

  Am citit articolul si mi-am adus si eu aminte de primele procesoare overclockate de mine,un amarat de AMD la 1700 pe nucleu palomino si am obtinut un spor de performanta de 20% si ce mare lucru era,biosul placii de atunci nu te ajuta la mare lucru,doar multiplicator(procesoarele AMD nu aveau multiplicatorul blocat,doar cateva modele mai noi),si din FSB.
  Acum totul pare o joaca avand suportul producatorului placii de baza.
  Foarte bun articolul,cred ca sunteti singura publicatie online romaneasca care stimuleaza overcloking-ul.

Lasa-ne un comentariu: