Overclocking la Computex 2014

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 25 June, 2014.

GIGABYTE nu a gazduit nici o competitie la Computex, dar au dat un record mondial in direct la conferinta lor de presa si au avut de asemenea o echipa intreaga de overclock-eri la Computex. Cu totii ati auzit de HiCookie si dinos22 si poate stiti si faptul ca acestia lucreaza de ani de zile pentru GIGABYTE. Dar poate nu stiati ca si DaCoSa si sofos1990 sunt de asemenea angajati GIGABYTE. Ei bine, pe langa cei 4 overclockeri, GIGABYTE i-au invitat si pe Sin0822 si SniperOZ pentru a reprezenta compania la Computex in calitate de overclockeri.

Cei 6 overclockeri au avut la dispozitie un birou special in apartamentul GIGABYTE din Taipei 101, unde au overclockat zilnic, dar au si participat in majoritatea competitiilor de overclocking organizate anul acesta la Computex (de exemplu au castigat HyperX OC Takeover).
 
GIGABYTEOC-01

GIGABYTEOC-02

GIGABYTEOC-03

GIGABYTEOC-04

GIGABYTEOC-05
 
Din nou, prietenii nostri de la OverclockingTV au fost pe faza, avand un scurt dialog cu cel mai bun “lucru” oferit de Australia dupa AC/DC, adica dinos22.
 

Comentarii

7 comentarii la: Overclocking la Computex 2014

 1. Ciupearca a scris pe:

  Frumoasă e lumea oc-ului…simplul fapt că am urcat puțin frecvența la procesor sau placa video mă face să citesc aceste articole despre OC ca pe niște povești de basme precum un copil mic

 2. ghiţ@ă a scris pe:

  se face muşchi din OC Monstrule?….căci am văzut la pagina 4 unu’ numa’ fibră făcând OC….sau tre să ai muşchi să faci OC?….Explică ne….!?….

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Nu se fac muschi din OC dar sunt mai multi musculosi pasionati de oc decat iti inchipui. Unii dintre ei chiar buni 🙂

 4. Puscasu Mircea a scris pe:

  Superb!Iti multumesc pentru acest articol.

 5. Lupu Nicoleta a scris pe:

  multumesc pentru acest articol.Asa ma mai documentez si eu ,aflu multe lucruri care chiar imi sunt utile

 6. Robert a scris pe:

  Superb <3.

 7. AMD a scris pe:

  Am citit articolul si mi-am adus si eu aminte de primele procesoare overclockate de mine,un amarat de AMD la 1700 pe nucleu palomino si am obtinut un spor de performanta de 20% si ce mare lucru era,biosul placii de atunci nu te ajuta la mare lucru,doar multiplicator(procesoarele AMD nu aveau multiplicatorul blocat,doar cateva modele mai noi),si din FSB.
  Acum totul pare o joaca avand suportul producatorului placii de baza.
  Foarte bun articolul,cred ca sunteti singura publicatie online romaneasca care stimuleaza overcloking-ul.

Lasa-ne un comentariu: