Overclocking la Computex 2014

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 25 June, 2014.

Am pastrat ce a fost mai bun pentru sfarsit – HWBOT 10 year Anniversary OC Gathering – un eveniment organizat de HWBOT. Fara concursuri, fara premii, fara stres, doar o gramada de overclockeri din toata lumea discutand, overclockand si distrandu-se. Pasionati din toate colturile lumii s-au adunat la evenimentul HWBOT si au petrecut acolo 3 zile intr-o atmosfera care a sarvatorit cu adevarat overclocking-ul!

In afara de HWBOT, echipa OverclockingTV a fost acolo si a acoperit evenimentul (multumesc Xyala pentru tricoul uscat!), impreuna cu Hardware Asylum. Localul a fost de asemenea vizitat de cei din industrie (precum Pasi si Niilo de la Futuremark) si producatori. HWBOT a furnizat azotul, gustarile (multumesc Adeline pentru sandwich-urile grozave!), tastaturile, mousii, sursele de alimentare si monitoarele, dar… nu si bere. Din fericire un magazin non-stop era in apropiere si astfel am reusit sa salvez situatia rapid, dar pentru data viitoare, la capitolul asta trebuie sa se lucreze mai mult.

Chiar daca toata lumea era evident obosita dupa Computex iar ploaia tropicala ne-a impiedicat sa ajungem acolo uscati, totul a fost o adevarata sarbatoare a overclocking-ului, de-a lungul celor 3 zile cat evenimentul HWBOT a durat si pot spune sincer ca a fost un succes! La multi ani HWBOT, bravo Pieter, si ne vedem si data viitoare in Europa cu siguranta!
 
HWBot-01

HWBot-02

HWBot-03

HWBot-04

HWBot-05

HWBot-06

HWBot-07

HWBot-08

HWBot-09

HWBot-10

Comentarii

7 comentarii la: Overclocking la Computex 2014

 1. Ciupearca a scris pe:

  Frumoasă e lumea oc-ului…simplul fapt că am urcat puțin frecvența la procesor sau placa video mă face să citesc aceste articole despre OC ca pe niște povești de basme precum un copil mic

 2. ghiţ@ă a scris pe:

  se face muşchi din OC Monstrule?….căci am văzut la pagina 4 unu’ numa’ fibră făcând OC….sau tre să ai muşchi să faci OC?….Explică ne….!?….

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Nu se fac muschi din OC dar sunt mai multi musculosi pasionati de oc decat iti inchipui. Unii dintre ei chiar buni 🙂

 4. Puscasu Mircea a scris pe:

  Superb!Iti multumesc pentru acest articol.

 5. Lupu Nicoleta a scris pe:

  multumesc pentru acest articol.Asa ma mai documentez si eu ,aflu multe lucruri care chiar imi sunt utile

 6. Robert a scris pe:

  Superb <3.

 7. AMD a scris pe:

  Am citit articolul si mi-am adus si eu aminte de primele procesoare overclockate de mine,un amarat de AMD la 1700 pe nucleu palomino si am obtinut un spor de performanta de 20% si ce mare lucru era,biosul placii de atunci nu te ajuta la mare lucru,doar multiplicator(procesoarele AMD nu aveau multiplicatorul blocat,doar cateva modele mai noi),si din FSB.
  Acum totul pare o joaca avand suportul producatorului placii de baza.
  Foarte bun articolul,cred ca sunteti singura publicatie online romaneasca care stimuleaza overcloking-ul.

Lasa-ne un comentariu: