Overclocking la Computex 2014

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 25 June, 2014.

Cei de la GSkill sustin deja overclocking-ul de 3 ani – de obicei organizeaza ceea ce ei numesc “OC Record Stage”, unde reprezentanti ai unor producatori sunt invitati pe scena sa doboare recorduri mondiale. In acest an i-au invitat pe cei de la ASUS (Coolice & Elmor), ASRock (Nick Shih & Splave), EVGA (Kingpin), GIGABYTE (HiCookie, dinos22 si sofos1990) si MSI (Pt1t). Au avut acolo de asemenea proprii overclockeri (Hiwa, Young Pro si Vivi)

In afara de proba cu recorduri pe scena, a existat si ceva denumit pompos World Cup, cu 6 participanti (der8auer, Splave, ZeRO_Dan, Hero, XtremeAddict si 8Pack). Competitia a fost castigata de Splave, urmat de 8Pack si XtremeAddict.

Cred ca a fost nevoie de multa munca si mult talent din partea baietilor pentru a castiga competitia (s-a desfasurat live pe decursul a 5 zile si va puteti imagina cat de stresant poate fi sa concurezi zilnic in fata vizitatorilor Computex), iar premiul pentru primul loc a fost de asemenea impresionant pentru lumea overclocking-ului (10.000 dolari). Totusi, daca GSkill vor sa fie demni de numele “OC World Cup” atunci ar trebui sa investeasca mai mult, deoarece 6 persoane nu inseamna nici pe departe World Cup…
 

GSKill-01

GSKill-02

GSKill-03

GSKill-04

GSKill-05

Material video @ OverclockingTV

Comentarii

7 comentarii la: Overclocking la Computex 2014

 1. Ciupearca a scris pe:

  Frumoasă e lumea oc-ului…simplul fapt că am urcat puțin frecvența la procesor sau placa video mă face să citesc aceste articole despre OC ca pe niște povești de basme precum un copil mic

 2. ghiţ@ă a scris pe:

  se face muşchi din OC Monstrule?….căci am văzut la pagina 4 unu’ numa’ fibră făcând OC….sau tre să ai muşchi să faci OC?….Explică ne….!?….

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Nu se fac muschi din OC dar sunt mai multi musculosi pasionati de oc decat iti inchipui. Unii dintre ei chiar buni 🙂

 4. Puscasu Mircea a scris pe:

  Superb!Iti multumesc pentru acest articol.

 5. Lupu Nicoleta a scris pe:

  multumesc pentru acest articol.Asa ma mai documentez si eu ,aflu multe lucruri care chiar imi sunt utile

 6. Robert a scris pe:

  Superb <3.

 7. AMD a scris pe:

  Am citit articolul si mi-am adus si eu aminte de primele procesoare overclockate de mine,un amarat de AMD la 1700 pe nucleu palomino si am obtinut un spor de performanta de 20% si ce mare lucru era,biosul placii de atunci nu te ajuta la mare lucru,doar multiplicator(procesoarele AMD nu aveau multiplicatorul blocat,doar cateva modele mai noi),si din FSB.
  Acum totul pare o joaca avand suportul producatorului placii de baza.
  Foarte bun articolul,cred ca sunteti singura publicatie online romaneasca care stimuleaza overcloking-ul.

Lasa-ne un comentariu: