Review – ADATA Elite SE880 External SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 3 July, 2024.

Prezentare

 
ADATA Elite SE880 este livrat intr-o cutie din carton, in care gasim SSD-ul, respectiv un cablu USB-C -> USB-A. Asa cum v-am povestit si in introducere, ADATA Elite SE880 este disponibil in patru capacitati, de 500GB, 1TB, 2TB si 4TB, cu preturi cuprinse intre 259 si 1459 RON. Modelul primit de noi la teste are o capacitate de 1TB si este comercializat pentru 448 RON, iar producatorul promite viteze maxime de transfer de pana la 2000 MB/s.

ADATA Elite SE880 este bazat pe un controller Silicon Motion SM2320G si memorie 3D NAND TLC pe 176 de layere de la Micron, fara clasicul DRAM cache. Aceastea sunt montate intr-o carcasa albastra, de mici dimensiuni, care masoara 64.8mm lungime si cantareste doar 31g. Din pacate nu avem de-a face cu rezistenta la intemperii, insa producatorul ofera o garantie de 5 ani.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – ADATA Elite SE880 External SSD

 1. Cristi a scris pe:

  Care este curentul consumat la scriere/citire? Care este temperatura maxima la scrieri/citiri de cel putin 30 minute?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Te gandesti sa il folosesti pe post de stocare “live”, nu transfer? Ca altfel nu imi imaginez ce ai putea scrie 30 min pe el, in conditiile in care se umple sigur in mai putin de 10…

  Nu masor de obicei curentul consumat in cazul dispozitivelor USB – nu au cum sa depaseasca standardul portului la care sunt conectate.

 3. Cristi a scris pe:

  Da, caut un SSD extern ptr a extinde capacitatea de stocare la un laptop. Vreau sa rulez pe el mai multe masini virtuale simultan.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Personal, intotdeuna o sa recomand adaugarea unui SSD intern sau schimbarea celui pe care il folosesti cu unul de capacitate mai mare. Totusi, daca nu se poate si iti doresti neaparat un SSD extern, pentru ce ai tu nevoie cred ca s-ar potrivi mai bine un SSD extern cu DRAM cache.

Lasa-ne un comentariu: