Review – Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 CL15 2 x 8GB – Micron E-Die pe platforma AMD

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Memorii & Stocare, in 9 September, 2019.

Concluzii

 
Cred ca putem afirma fara riscul de a gresi ca absolut toate kiturile de memorie testate pana acum au fost interesante, fiecare exceland la cel putin un capitol. Totusi, Crucial Ballistix Sport LT ocupa un loc aparte din punctul meu de vedere, din mai multe motive. In primul rand, fac parte din legendara serie Ballistix, alaturi de care am pierdut zeci de nopti in era DDR2, stragand latente si obtinand scoruri imposibil de atins cu alte memorii.

In al doilea rand, este unul dintre cele doua kituri de memorie cu care am reusit sa atingem DDR4 4800, celalalt kit fiind GSkill TridentZ Royal DDR4 4600 CL18, un monstru high-end cu un pret pe masura. Si nu in ultimul rand, discutam despre un kit de memorii de 75 Euro, Crucial Ballistix Sport LT fiind cu siguranta kitul cu cel mai bun raport calitate / pret dintre toate modelele testate de noi pana acum pe platforma X570.

Da, doamnelor si domnilor, cei de la Crucial au reusit sa ne impresioneze inca odata. Si daca in trecut o faceau prin performanta pura in segmentul high-end, de aceasta data o fac pentru raportul performanta / pret, intr-un segment de piata in care cu greu poti gasi un kit de memorii care sa ofere o performanta optima alaturi de un procesor AMD Ryzen.

Ei bine, Crucial Ballistix Sport LT fac exact acest lucru si daca aveti in plan construirea unui sistem AMD Ryzen cu un buget mai putin generos, nu pot decat sa vi le recomand cu caldura. Nu va vor dezamagi!

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 CL15 2 x 8GB – Micron E-Die pe platforma AMD

 1. Marian a scris pe:

  Salut,
  Sunt dual rank memoriile ?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Single rank

 3. Hemisphere a scris pe:

  Salut

  Cît ar fi un voltaj safe pentru daily use?
  Le-aș ține la 3600MHz cu un voltaj mai mic și latențe ceva mai relaxate, gen 16-20-16-36 1T.
  Platforma e compusă din 3600X și un MSI B450A-Pro.
  Ms. Stimă.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  1.4 – 1.45v fara probleme, dar pentru setarea aia cred ca merg si 1.35

Lasa-ne un comentariu: