Review – Kingston DataTraveler 2000 & MobileLite Wireless Pro

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 7 June, 2016.

Prezentare

 
Kingston MobileLite Wireless Pro este un dispozitiv de dimensiuni reduse (11.5 mm lungime si 194g greutate), pentru a incomoda cat mai putin in timpul deplasarilor – este gandit totusi ca un device “on the go”. La capitolul conectica, este dotat cu un conector micro USB cu ajutorul caruia putem incarca acumulatorul intern, un conector USB cu ajutorul caruia putem incarca dispozitive precum smartphone-uri sau camere de actiune, un card reader SD precum si un conector RJ45. Conectorul USB poate fi utilizat atat pentru incarcare cat si pentru atasarea unui dispozitiv de stocare (stick, hard disk extern, etc), in timp ce conectorul RJ45 poate fi utilizat pentru a conecta MobileLite Wireless Pro la reteaua pe care o utilizam.

Cu ajutorul lui MobileLite Wireless Pro, putem sa ne incarcam smartphone-ul, putem transfera fotografii sau filme de pe acesta pentru a elibera spatiu, putem transfera fisiere de pe un card SD sau de pe un stick USB si nu in ultimul rand putem accesa / rula continut multimedia direct de pe MobileLite Wireless Pro pe smartphone sau tableta.

MobileLite Wireless Pro poate citi carduri SD, SDHC, SDXC, precum si microSD/microSDHC/microSDXC (cu ajutorul adaptorului inclus in pachet). Sistemele de fisiere suportate sunt FAT, FAT32, NTFS, exFAT, iar interfata wireless este asigurata de un chipset dual-band 2.4GHz 802.11b/g/n & 5GHz 802.11ac. Datorita acestuia, odata conectat la o retea prin cablu, MobileLite Wireless Pro poate functiona si ca acces point.

 
MLW-Pro-01

MLW-Pro-02

MLW-Pro-03

MLW-Pro-04

MLW-Pro-05

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: