Review – Kingston DataTraveler 2000 & MobileLite Wireless Pro

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 7 June, 2016.

Concluzii

 
Cele doua dispozitive prezentate astazi vin dfe la acelasi producator, dar au functii complet opuse. Astfel, Kingston DataTraveler 2000 se adreseaza utilizatorilor care lucreaza cu informatii confidentiale si vor sa se asigure de faptul ca acestea raman confidentiale. Datorita modului de functionare, accesul la datele protejate este aproape imposibil de capatat, motiv pentru care Kingston DataTraveler 2000 se achita cu brio de sarcina principala pe care o are. Ca bonus, primim si rezistenta la apa si praf certificata IP57. Kingston DataTraveler 2000 este disponibil in magazinele din Romania pentru un pret de ~500 RON.

Kingston MobileLite Wireless Pro este un dispozitiv care indeplineste mai multe functii, dar este usor de utilizat. Astfel, il putem utiliza pe post de powerbank (am incarcat Samsung Galaxy S7 de aproximativ doua ori si jumatate), acces point wireless, memorie externa, dispozitiv pe care realizam back-up-ul imaginilor / fisierelor video de pe telefon sau action cameras, precum si pe post de dispozitiv cu ajutorul caruia putem partaja aceste date in retea.

La prima vedere, un astfel de dispozitiv nu pare un must-have, mai ales daca ne gandim la pretul de aproximativ 350 RON. Cu toate acestea, indeplinind toate functiile de mai sus, Kingston MobileLite Wireless Pro elimina nevoia de a utiliza un power bank, un stick USB sau un acces point portabil, ocupand un singur loc in bagaj si achitandu-se cu brio de aceste sarcini. Din acest motiv, pot sa va spun ca utilizarea unui astfel de device este periculoasa, deoarece da dependenta. Odata ce ne-am obisnuit cu el, ne va fi greu sa revenim la modul de lucru dinainte, MobileLite Wireless Pro aducand pur si simplu un strop de confort in plus pentru utilizator.

 
Outro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: