Review – Kingston XS2000 Portable SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 9 December, 2021.

Rezultate

 
Kingston XS2000 Portable SSD obtine rezultate bune in testele noastre, cu viteze de transfer apropiate de specificatiile maxime. De asemenea, chiar daca avem de-a face cu o solutie de stocare ultra-rapida, caldura generata de controller nu reprezinta o problema, temperatura maxima atinsa in interior fiind de 69 oC, in timp ce exteriorul nu trece de 41 de grade.

Singurul aspect pe care trebuie sa il luam in calcul, fiind vorba despre un SSD fara IC-uri de RAM dedicate pentru cache, este raportul dintre cantitatea de date pe care dorim sa o transferam intr-o singura operatiune si procentul din memoria TLC alocat caching-ului.

Astfel, modelul de 500GB are o memorie cache de aproximativ 20GB, modelul de 1TB de ~100GB si modelul de 2TB de aproximativ 400GB. Daca vom copia intr-o singura transa cantitati de date care depasesc aceste valori, viteza de transfer va atinge valori semnificativ mai reduse. Drept urmare, daca utilizati constant cantitati de date care depasesc aceste limite, o alternativa optima ar fi sa va orientati inspre un device echipat cu cache DRAM.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Kingston XS2000 Portable SSD

Lasa-ne un comentariu: