Review – Kingston XS2000 Portable SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 9 December, 2021.

Concluzii

 
Fiind unul dintre cei mai mari producatori de solutii de stocare din lume, Kingston nu se grabesc niciodata in momentul in care isi face aparitia pe piata un nou standard, indiferent daca discutam despre USB 3.2 Gen 2×2, sau despre PCI-E 4, in cazul SSD-urilor. Atunci cand intra pe piata insa, producatorul american o face asa cum trebuie, lansand produse solide.

O alta caracteristica este faptul ca de cele mai multe ori produsele Kingston sunt optimizate pentru fiabilitate in timp, motiv pentru care solutiile Silverstone si GIGABYTE testate de noi ofera cateva procente de performanta in plus. Kingston s-au concentrat insa pe integrarea unui SSD rapid intr-un format cat mai compact, care ofera atat performanta, cat si rezistenta la socuri si la intemperii.

De asemenea, cu un pret de 575RON pentru modelul de 500GB, 780RON pentru modelul de 1TB si 1500 RON pentru modelul de 2TB, Kingston XS2000 Portable SSD este unul dintre cele mai accesibile SSD-uri externe USB 3.2 Gen 2×2 disponibile pe piata in momentul de fata.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Kingston XS2000 Portable SSD

Lasa-ne un comentariu: