Review – Kingston XS2000 Portable SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 9 December, 2021.

Kingston XS2000

 
Dupa cum stiti, am urmarit indeaproape dezvoltarea standardului USB si v-am prezentat de fiecare data cele mai recente noutati in domeniu, in cautarea solutiilor de stocare externe cu rate de transfer cat mai rapide. Si asa cum am vazut in ultimii ani, in momentul de fata cele mai rapide solutii de stocare externe sunt SSD-uri care utilizeaza interfata USB 3.2 Gen 2×2, iar noi v-am prezentat pana acum doua astfel de modele, de la GIGABYTE, respectiv Silverstone.

Ei bine, iata ca de aceasta data a venit momentul sa testam o astfel de solutie de la un producator cu o indelungata traditie in domeniul stocarii externe si ma refer, desigur, la cei de la Kingston. Dupa ce v-am prezentat nu cu mult timp in urma primul lor stick USB 3.2 Gen 2, mai precis Kingston DataTraveler Max, astazi ne vom concentra atentia asupra unei solutii de stocare USB 3.2 Gen 2×2 produsa de Kingston.

Este vorba despre Kingston XS2000 Portable SSD, un SSD extern de dimensiuni reduse, rezistent la intemperii (IP55) si protejat impotriva socurilor cu ajutorul unei huse din cauciuc. Acesta este disponibil in trei versiuni, in functie de capacitatea de stocare, mai precis 500GB, 1TB si 2TB. Noi am primit la teste versiunea de 1TB.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Kingston XS2000 Portable SSD

Lasa-ne un comentariu: