Review – Sabrent Rocket 4 Plus 2TB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 19 May, 2021.

Concluzii

 
Sabrent Rocket 4 Plus 2TB este primul SSD PCI-E 4.0 din noua generatie care a ajuns pe masa noastra de teste, oferind performante impresionante, semnificativ mai ridicate decat ceea ce puteam vedea in cazul primei generatii. Lansat in Noiembrie anul trecut, PHISON PS5018-E18 este cel mai rapid controller in momentul de fata, iar implementarea Sabrent utilizeaza din plin aceasta performanta. Desigur, ar trebui sa vedem in curand si implementari de la AORUS, Western Digital, Corsair sau Seagate si ramane de vazut ce tip de memorie vor folosi acestia.

Spun asta deoarece in ultimul an mai multi producatori de IC-uri au pregatit modele cu peste 96 de straturi si este posibil ca utilizarea unor IC-uri cu densitate mai ridicata sa aduca inca un spor de performanta platformei PHISON PS5018-E18.

Pana atunci insa, Sabrent Rocket 4 Plus 2TB ramane cel mai rapid SSD testat de noi vreodata, iar cei de la Amazon au o oferta redusa in acest moment, versiunea de 2TB putand fi achizitionata pentru 449 USD, in loc de 499 USD. Pasionatii din Romania il pot achizitiona de pe Amazon.de, incepand cu 1 Iunie, pentru 429 Euro.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Sabrent Rocket 4 Plus 2TB

  1. Alice Ionescu a scris pe:

    Vad ca citirile 4K care conteaza in jocuri nu sunt atat de mari cum ma asteptam..
    Cum e cu cache saturation? Rocket Plus se pare ca nu prea stau prea bine, dupa o perioada vitezele scad semnificativ…

Lasa-ne un comentariu: