BIOSTAR TP67XE Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 17 December, 2010.

Dupa etajul de alimentare futuristic implementat pe TPower I55, in constructia caruia erau folositi mosfeti cum am mai vazut ulterior doar pe Rampage III Extreme, TP67XE propune o abordare ceva mai conservatoare, dar nu mai putin solida. Astfel, avem de-a face cu 10 faze (probabil 8+2), cu 2 mosfeti, un driver, o bobina, si trei condensatori per faza, adica o schema high-end clasica. Controller-ul de voltaj este produs de uPI Semiconductor, fiind similar celui pe care l-am putut vedea pe MSI P67-GD65. In vecinatatea socket-ului produs de LOTES, gasim si o usoara anomalie, Biostar TP67XE fiind una dintre putinele placi de baza P67 dotate cu doi conectori EPS12V cu 8 pini. Nu stiu cu ce ne-ar ajuta acest al doilea conector in cazul unui Sandy Bridge, insa atata timp cat nu creste pretul placii de baza, nu vad de ce ne-ar deranja prezenta sa acolo.
.

Comentarii

6 comentarii la: BIOSTAR TP67XE Preview

 1. Si eu sper sa duceti acest plan maret pana la sfarsit, si stiu ca puteti! Aveti toate resursele materiale si tehnice necesare, dar si capacitate intelectuala. Spor!

 2. Si eu sper sa o aduca si in Romania. Place este buna si ar avea mare trecere. Bineinteles ca hotarator va fi si pretul.

 3. avram a scris pe:

  Cu BIOSTAR doar probleme am avut inainte de a iesi din garantie

 4. Presupun ca va avea un pret destul de mare la cat de performanta este, dar probabil ca face toti banii.

 5. Barbie a scris pe:

  Am biostar si sunt multumit pana acum,nu am avut probleme cu ea si isi face toti banii!

 6. pitt a scris pe:

  foarte interesant ce faceti voi ,e o problema :nu se gaseste placa ,nici afara si ce e mai suparator nici o veste !

Lasa-ne un comentariu: