BIOSTAR TP67XE Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 17 December, 2010.


Si am mai vazut o placa de baza, de la inca un producator. Incet, incet, incepem sa avem mai multe placi prezentate decat placi “de prezentat”, si asta este foarte, foarte bine. Desi nu ni s-a comunicat inca un pret oficial, Biostar TP67XE promite multe, si ne asteptam sa fie un adevarat best-buy daca distribuitorii se milostivesc de noi si o aduc si in Romania. Daca ar fi sa ne luam dupa modul in care este construita, este clar ca avem de-a face cu o placa de baza care o sa aibe un pret decent, si cunoscand performantele din trecut ale celor de la Biostar, s-ar putea sa avem de-a face cu o noua bijuterie in overclocking (asa cum am putut vedea deja in cadrul unor teste preliminarii postate de entuziasti pe diverse forumuri).

Evident, chiar si pentru cei care nu sunt interesati neaparat de oveclocking, Biostar TP67XE poate fi un bun companion, oferind USB 3, S-ATA3 si un etaj de alimentare solid, inglobate intr-o o placa de baza cinstita, construita pe principiul what you see is what you get, pentru un pret care nu va sfida probabil portofelele noastre. Daca v-a placut TP67XE, ramaneti prin zona, mai avem cateva placi de baza cu P67 prin tolba noastra cu hardware, si s-ar putea ca unele sa fie deosebit de atragatoare.

.

Comentarii

6 comentarii la: BIOSTAR TP67XE Preview

 1. Si eu sper sa duceti acest plan maret pana la sfarsit, si stiu ca puteti! Aveti toate resursele materiale si tehnice necesare, dar si capacitate intelectuala. Spor!

 2. Si eu sper sa o aduca si in Romania. Place este buna si ar avea mare trecere. Bineinteles ca hotarator va fi si pretul.

 3. avram a scris pe:

  Cu BIOSTAR doar probleme am avut inainte de a iesi din garantie

 4. Presupun ca va avea un pret destul de mare la cat de performanta este, dar probabil ca face toti banii.

 5. Barbie a scris pe:

  Am biostar si sunt multumit pana acum,nu am avut probleme cu ea si isi face toti banii!

 6. pitt a scris pe:

  foarte interesant ce faceti voi ,e o problema :nu se gaseste placa ,nici afara si ce e mai suparator nici o veste !

Lasa-ne un comentariu: