BIOSTAR TP67XE Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 17 December, 2010.


Back-panel-ul contine doua porturi USB 3.0, un port FireWire, un conector Ethernet RJ45, un conector PS2, un conector combo eSATA/USB2, 6 conectori USB 2 si toti conectorii audio necesari unei placi de baza contemporane. Controller-ul RTL8111E ne ofera conexiunea Gigabit LAN, in timp ce ALC892, produs tot de Realtek, este responsabil cu sunetul HD pe 7.1 canale. Un detaliu interesant – langa controller-ul de retea este dispusa o siguranta, binevenita de altfel pentru cei care mai folosesc inca retelele de cartier pe post de provideri.

TP67XE dispune de doi conector S-ATA 3 si trei conectori S-ATA 2, o configuratie destul de ciudata daca ne gandim ca P67 ofera semnificativ mai multe conexiuni S-ATA 2 decat cele folosite de Biostar.
.

Comentarii

6 comentarii la: BIOSTAR TP67XE Preview

 1. Si eu sper sa duceti acest plan maret pana la sfarsit, si stiu ca puteti! Aveti toate resursele materiale si tehnice necesare, dar si capacitate intelectuala. Spor!

 2. Si eu sper sa o aduca si in Romania. Place este buna si ar avea mare trecere. Bineinteles ca hotarator va fi si pretul.

 3. avram a scris pe:

  Cu BIOSTAR doar probleme am avut inainte de a iesi din garantie

 4. Presupun ca va avea un pret destul de mare la cat de performanta este, dar probabil ca face toti banii.

 5. Barbie a scris pe:

  Am biostar si sunt multumit pana acum,nu am avut probleme cu ea si isi face toti banii!

 6. pitt a scris pe:

  foarte interesant ce faceti voi ,e o problema :nu se gaseste placa ,nici afara si ce e mai suparator nici o veste !

Lasa-ne un comentariu: