BIOSTAR TP67XE Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 17 December, 2010.


Desi simpatica Bio-Bio este evident spartana, in practica dotarile sunt aproape complete. TP67XE este dotata cu butoane de Power si Reset on-board, dar si cu debug-led, asa cum ii sta bine unei placi dedicate overclockerilor. Singurul minus la acest capitol ar fi lipsa punctelor de masura grupate ca in cazul lui I55, insa putem trai probabil si fara aceasta facilitate. Apreciez modul in care sunt grupate aceste dotari, butoanele, display-ul si jumper-ul pentru ClrCMOS fiind comasate elegant in aceeasi zona, aproape de chip-ul de BIOS socketabil (un alt plus pentru entuziasti).

TP67XE este dotata cu un slot PCI-E 16X, un slot PCI-E 8X, doua sloturi PCI-E 1X si doua sloturi PCI (prezente pe placa datorita controller-ului produs de ITE). Controller-ul VIA VT6315N ofera utilizatorilor doua porturi FireWire, unul pe back-panel si un header pentru front-panel, iar controller-ul USB 3.0 produs de NEC ne pune la dispozitie doua porturi USB 3.0 pe back-panel. De altfel, daca ar fi sa ii reprosez ceva lui TP67XE ar fi lipsa unui al doilea controller USB 3.0 cu ajutorul caruia sa putem beneficia de doua astfel de porturi si pe front-panel-ul unei carcase compatibile.
.

Comentarii

6 comentarii la: BIOSTAR TP67XE Preview

 1. Si eu sper sa duceti acest plan maret pana la sfarsit, si stiu ca puteti! Aveti toate resursele materiale si tehnice necesare, dar si capacitate intelectuala. Spor!

 2. Si eu sper sa o aduca si in Romania. Place este buna si ar avea mare trecere. Bineinteles ca hotarator va fi si pretul.

 3. avram a scris pe:

  Cu BIOSTAR doar probleme am avut inainte de a iesi din garantie

 4. Presupun ca va avea un pret destul de mare la cat de performanta este, dar probabil ca face toti banii.

 5. Barbie a scris pe:

  Am biostar si sunt multumit pana acum,nu am avut probleme cu ea si isi face toti banii!

 6. pitt a scris pe:

  foarte interesant ce faceti voi ,e o problema :nu se gaseste placa ,nici afara si ce e mai suparator nici o veste !

Lasa-ne un comentariu: