Prezentare – ASRock X370 Taichi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 31 October, 2017.

Numele seriei face referire la un stil de arte martiale concentrat in special pe relaxarea muschilor, renumit pentru numeroasele sale beneficii terapeutice, aparut in jurul anului 1820 in China. Conceptul de design pastreaza linia seriei si face referire la simbolul Yin & Yang stilizat cu rotite si angrenaje, sugerand un echilibru intre latura tehnica si performanta. Pe partea din spate a cutiei sunt mentionate cele mai importante dotari ale placii, despre care vom vorbi detaliat ceva mai incolo, precum si specificatiile.

Bundle-ul este compus din cabluri de date S-ATA negre, un bridge SLI High Bandwidth destinat folosirii in cazul unui SLI de GTX 1070 / 1080, manualul de instalare, DVD cu drivere si software, I/O backplate, doua antene pentru placa Wi-Fi, suruburi pentru fixarea SSD-urilor M.2 NVMe dar si un sticker pentru carcasa.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – ASRock X370 Taichi

  1. fubu a scris pe:

    Matei, din punctul tau de vedere, la capitolul AM4 cum arata un top 5 placi de baza pentru oc?

  2. Gogu a scris pe:

    Da, ar fi interesant de aflat.

  3. matose Post author a scris pe:

    Cu scuzele de rigoare pentru raspunsul intarziat, in topul me ar fi ASRock X370 Taichi, ASUS Crosshair VI Formula (Extreme e prea scumpa pentru o platforma Ryzen) si Gigabyte X370 Gaming K7. Din pacate MSI nu a reusit sa scoate pe piata o placa de baza AM4 buna pentru OC…

Lasa-ne un comentariu: