Prezentare – ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 April, 2018.

 
La capitolul pachet nu s-au schimbat prea multe, ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi fiind livrata in ambalajul devenit deja clasic. In cutie gasim manualul utilizatorului, discul cu driveri, cabluri S-ATA, senzori de temperatura, conectori pentru benzi LED, sticker-e Republic of Gamers, un coaster, antenele pentru conexiunea WiFi, un bridge SLI HB, precum si un voucher care va ofera 20% discount pentru o comanda plasata la Cable Mods. Un singur lucru am de comentat aici – daca tot am vazut deja o placa de baza in cazul careia driverele sunt livrate pe stick, parca nu apreciem revenirea la banalul disc optic in cazul unui model mai nou…

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi

  1. @Monstru: Buna, poti sa-mi spui se unde ai achizitionat placa? In tara nu o gasesc nicaieri.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Salutare – probabil ca av fi disponibila pe 19 Aprilie

  3. Nastika a scris pe:

    Din pacate au trecut deja 24h de la ridicarea NDA si pe piata romaneasca placile cu x470 nu sunt de gasit. Am trimis mail la distribuitori la comercianti .. toti ridica din umeri si nu au informatii cand vor fi disponibile. Momentan doar pcgarage are in lista 7 placi cu x470 dar fara stoc. Din pacate Crosshair VII si Taichi /Ultimate nu sunt in lista.
    Luni cred ca o sa imi fie livrat 2700x-ul .. dar o sa il tin la cutie inca 1-2 saptamani pana o sa vedem un CH7 sau Taichi. (momentan eu sunt setat pe CH7 Wi-Fi)

Lasa-ne un comentariu: