Prezentare – ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 April, 2018.

 
ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi se aseamana destul de mult cu modelul anterior, ceea ce nu reprezinta neaparat un aspect negativ. Astfel, intalnim aceeasi configuratie a slot-urilor PCI-E ca si in cazul acesteia, mai precis doua sloturi PCI-Express 16x 3.0 conectate direct la CPU, (16x / 0 sau 8x / 8x), respectiv 1 slot PCI-E 2.0 16x (electric 4x) si 3 slot-uri PCIe 2.0 1x. O mica modificare putem intalni la capitolul stocare. Astfel, daca modelul anterior era dotat cu 8 conectori S-ATA 3 si 1 conector M.2, de aceasta data avem de-a face cu 6 conectori S-ATA 3 si 2 conectori M.2, dintre care unul protejat cu ajutorul unui heatsink.

Avem de-a face cu o placa de baza din seria Republic of Gamers, prin urmare ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi este dotata cu butoane on-board, debug led, precum si puncte de masura pentru cele mai importante tensiuni din sistem. Alte dotari includ doi conectori USB 3.1 Gen 1 frontali, 1 conector USB 3.1 Gen 2 Type-C frontal, conectivitate Intel Gigabit LAN, respectiv conectivitate Intel Dual Band Wireless-AC.

La capitolul audio intalnim aceeasi solutie SupremeFX, bazata pe un Realtek ALC1220, dotat cu 8 iesiri si 120dB SNR pentru iesirea de linie, in timp ce in cazul iesirii de casti frontale avem un DAC separat ESS Sabre ES9023 impreuna cu un oscilator dedicat si un buffer RC4580 de la Texas Instruments. Asus utilizeaza LDO-uri dedicate, capacitori Nichicon Fine-Gold (Muse) precum si separarea traseului de masa intre placa de sunet si restul placii de baza.

 


 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi

  1. @Monstru: Buna, poti sa-mi spui se unde ai achizitionat placa? In tara nu o gasesc nicaieri.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Salutare – probabil ca av fi disponibila pe 19 Aprilie

  3. Nastika a scris pe:

    Din pacate au trecut deja 24h de la ridicarea NDA si pe piata romaneasca placile cu x470 nu sunt de gasit. Am trimis mail la distribuitori la comercianti .. toti ridica din umeri si nu au informatii cand vor fi disponibile. Momentan doar pcgarage are in lista 7 placi cu x470 dar fara stoc. Din pacate Crosshair VII si Taichi /Ultimate nu sunt in lista.
    Luni cred ca o sa imi fie livrat 2700x-ul .. dar o sa il tin la cutie inca 1-2 saptamani pana o sa vedem un CH7 sau Taichi. (momentan eu sunt setat pe CH7 Wi-Fi)

Lasa-ne un comentariu: