Prezentare – ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 April, 2018.

Concluzii

 
ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi este practic o versiune imbunatatita a generatiei anterioare, cei de la Asus adaugand conectivitate wireless si un al doilea conector M.2, pastrand in mare parte conectica si dotarile prezente pe Crosshair VI. Evident, in conditiile in care reteta functioneaza, nu are rost o oi schimbam prea mult, ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi oferind cam tot ce isi poate dori un utilizator de la o platforma AMD.

Desigur, asa cum mentionam si in articolul anterior, nu atat dotarile vor face diferenta fata de placile de baza X370, cat mai ales modul in care acestea se vor comporta in overclocking-ul memoriei, aspect care in cazul generatiei X370 lasa de dorit.

Per total, oferta producatorilor de placi de baza arata bine in cazul chipset-ului X470, iar utilizatorii cu siguranta nu vor duce lipsa de optiuni in momentul unei eventuale achizitii.

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – ASUS Crosshair VII Hero Wi-Fi

  1. @Monstru: Buna, poti sa-mi spui se unde ai achizitionat placa? In tara nu o gasesc nicaieri.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Salutare – probabil ca av fi disponibila pe 19 Aprilie

  3. Nastika a scris pe:

    Din pacate au trecut deja 24h de la ridicarea NDA si pe piata romaneasca placile cu x470 nu sunt de gasit. Am trimis mail la distribuitori la comercianti .. toti ridica din umeri si nu au informatii cand vor fi disponibile. Momentan doar pcgarage are in lista 7 placi cu x470 dar fara stoc. Din pacate Crosshair VII si Taichi /Ultimate nu sunt in lista.
    Luni cred ca o sa imi fie livrat 2700x-ul .. dar o sa il tin la cutie inca 1-2 saptamani pana o sa vedem un CH7 sau Taichi. (momentan eu sunt setat pe CH7 Wi-Fi)

Lasa-ne un comentariu: