Prezentare – MSI Z270 XPower Gaming Titanium, MSI Z270 Gaming Pro Carbon & MSI B250 Gaming M3

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 3 January, 2017.

Concluzii

 

MSI au profitat de introducerea pe piata a chipset-ului Z270 pentru a reimprospata intreaga gama de placi de baza. Iluminarea RGB si suportul pentru conectarea directa la placa de baza a benzilor a devenit acum o dotare standard pentru majoritatea placilor de baza, in timp ce 2 sau chiar 3 sloturi M.2 sunt nelipsite chiar si pe modelele mai accesibile, cum este de exemplu Gaming M3. Heatspreader-ul pentru SSD-urile NVMe pe port M.2 este indispensabil si ma bucur sa vad ca MSI il ofera ca dotare standard pentru placile sale de baza high-end (XPower, MPower, Gaming M7, Gaming M5 si Z270 Gaming Pro Carbon).

Ultimele generatii de placi de baza MSI au impresionat de fiecare data prin dotari, ergonomie dar si prin potential de overclocking, iar modelele noi nu dezamagesc, continuand directia stabilita in ultimii ani. Placa de sunet imbunatatita Audio Boost 4 acum cu suport DSD pe 32 biti, placa de retea cu software de prioritizare cu controller Intel sau Killer, tehnologia XBoost de crestere a performantelor USB sau SSD, amplificatorul de semnal USB VR Boost precum si heatspreader-ul M.2 sunt doar cateva atuuri prin care placile de baza MSI din seria 200 se diferentiaza de generatia anteriora dar si de oferta celorlalti producatori.

Pe langa flagship-ul Z270 XPower Gaming Titanium, care reprezinta supremul in tot ceea ce inseamna dotari si overclocking, astazi am mai putut vedea Z270 Gaming Pro Carbon, care pune accent mai mult pe design, dar si B250 Gaming M3, care se prezinta foarte bine pentru segmentul de pret din care face parte, fiind destul de clar faptul ca MSI incearca sa ofere cat mai multe dotari pe intreg palierul de pret, de la entry-level la high-end.

 

outro

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI Z270 XPower Gaming Titanium, MSI Z270 Gaming Pro Carbon & MSI B250 Gaming M3

  1. Hubtiti a scris pe:

    “Tot la capitolul bonus gasim si un multiplicator de porturi USB 2.0 (USB Xpander), fiecare din cele 4 seturi de porturi avand propriul regulator de voltaj. Personal nu vad utilitatea unui astfel de dispozitiv”

    @matose poate nu ai intalnit situatia sa ai Corsair H80i V2 + HX750i cu Corsair Link si pe placa de baza doar 1 buc USB intern, cumparand separat NZXT Adaptor USB, poate deaia, pt MSI Z170A Gaming M3 pe site la MSI am trecut ca dezamagitor decat 1 USB intern. Cred ca asta ar fi utilitatea unui astfel de expander.

  2. Monstru a scris pe:

    Ok, asta este valabil pentru placile cu un singur conector USB intern…dar placa in cauza are doua, iar riserul ofera inca 4….

Lasa-ne un comentariu: