Prezentare – MSI Z270 XPower Gaming Titanium, MSI Z270 Gaming Pro Carbon & MSI B250 Gaming M3

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 3 January, 2017.

Ambalaj si accesorii

2
1

Z270 XPower Gaming Titanium vine ambalata in cutia emblematica pentru seria Titanium, iar bundle-ul este pe masura unui varf de gama dedicat overclockerilor si entuziastilor. Pe langa manualele de instalare si DVD-ul cu drivere si utilitare, in pachet gasim cabluri SATA transparente (pentru a se potrivi cu schema coloristica a placii), bridge flexibil SLI, cabluri pentru conectarea benzilor RGB, conectori pentru a conecta un voltmetru la punctele de masura precum si un cablu pentru a monta OC Dashboard la distanta (din fabrica acest vine atasat de PCB-ul placii de baza). Tot la capitolul bonus gasim si un multiplicator de porturi USB 2.0 (USB Xpander), fiecare din cele 4 seturi de porturi avand propriul regulator de voltaj. Personal nu vad utilitatea unui astfel de dispozitiv, cazurile in care avem nevoie de mai mult de o astfel de conexiune dar poate e un scenariu la care MSI s-a gandit iar mie imi scapa acum din vedere.

 

4

3

7

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI Z270 XPower Gaming Titanium, MSI Z270 Gaming Pro Carbon & MSI B250 Gaming M3

  1. Hubtiti a scris pe:

    “Tot la capitolul bonus gasim si un multiplicator de porturi USB 2.0 (USB Xpander), fiecare din cele 4 seturi de porturi avand propriul regulator de voltaj. Personal nu vad utilitatea unui astfel de dispozitiv”

    @matose poate nu ai intalnit situatia sa ai Corsair H80i V2 + HX750i cu Corsair Link si pe placa de baza doar 1 buc USB intern, cumparand separat NZXT Adaptor USB, poate deaia, pt MSI Z170A Gaming M3 pe site la MSI am trecut ca dezamagitor decat 1 USB intern. Cred ca asta ar fi utilitatea unui astfel de expander.

  2. Monstru a scris pe:

    Ok, asta este valabil pentru placile cu un singur conector USB intern…dar placa in cauza are doua, iar riserul ofera inca 4….

Lasa-ne un comentariu: