Prezentare – MSI Z270 XPower Gaming Titanium, MSI Z270 Gaming Pro Carbon & MSI B250 Gaming M3

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 3 January, 2017.

Sub capota

Pentru a balansa incarcarea si a micsora stresul pe conectorii sursei, VRM-ul este alimentat dintr-o mufa EPS cu 8 pini precum si una clasica cu 4 pini. Radiatoarele sunt fabricate din aluminiu, strabatute de heatpipe-uri pentru transfer mai bun al caldurii, fiind fixate in suruburi tensionate de arcuri, un lucru facut ca la carte.

VRM-ul este construit din 16 faze de alimentare (14 CPU + 2 iGPU) folosind integrate Dr MOS IR3550de la International Rectifier, ce pot sustine 60A, impreuna cu bobine Titanium capabile sa suporte curenti si temperaturi ridicate. Filtrarea tensiunii procesorului este realizata numai de catre condensatori cu tantal care – desi sunt semnificativ mai scumpi – sunt superiori celor electrolitici sau polimerici din punct de vedere al fiabilitatii in timp.


18

23

 

20

 

24

 

19

21

17

 


 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI Z270 XPower Gaming Titanium, MSI Z270 Gaming Pro Carbon & MSI B250 Gaming M3

  1. Hubtiti a scris pe:

    “Tot la capitolul bonus gasim si un multiplicator de porturi USB 2.0 (USB Xpander), fiecare din cele 4 seturi de porturi avand propriul regulator de voltaj. Personal nu vad utilitatea unui astfel de dispozitiv”

    @matose poate nu ai intalnit situatia sa ai Corsair H80i V2 + HX750i cu Corsair Link si pe placa de baza doar 1 buc USB intern, cumparand separat NZXT Adaptor USB, poate deaia, pt MSI Z170A Gaming M3 pe site la MSI am trecut ca dezamagitor decat 1 USB intern. Cred ca asta ar fi utilitatea unui astfel de expander.

  2. Monstru a scris pe:

    Ok, asta este valabil pentru placile cu un singur conector USB intern…dar placa in cauza are doua, iar riserul ofera inca 4….

Lasa-ne un comentariu: