Prezentare – TRX40 AORUS Xtreme

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 7 November, 2019.

 
Asa cum ne-au obisnuit cei de la GIGABYTE, TRX40 AORUS Xtreme este livrata intr-un ambalaj voluminos, in care au fost inghesuite o multitudine de accesorii, mai precis 6 cabluri S-ATA matisate, 2 senzori de temperatura, un senzor de zgomot, 3 adaptoare pentru conectarea benzilor RGB, doua antene WiFi cu baza magnetica, doua benzi velcro pentru wire-management, stick-ul cu driveri, precum si maculatura aferenta (manual, quick guide, etc).

Daca in cazul lui Z390 AORUS Xtreme gaseam in pachet GIGABYTE OC Touch, iar in cazul lui X570 AORUS Xtreme gaseam in pachet AORUS RGB Fan Commander, de aceasta data primim o placa de extensie PCI-E 4.0 care poate adaposti 4 SSD-uri NVMe PCI-E 4, pe langa cele 4 SSD-uri NVMe PCI-E 4 care pot fi montate direct pe placa de baza. Aceasta porta denumirea AORUS Gen4 AIC Adaptor , respectiv numele de cod GC-4XM2G4 si are dimensiunile unei placi grafice single-slot, fiind echipat inclusiv cu back-plate.
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – TRX40 AORUS Xtreme

 1. Otman a scris pe:

  WOW…..hardware porn 😀

 2. Tile a scris pe:

  Astfel de leviathan ar sta comfortabil intr-un Coolermaster Stacker Classic sau Lian Li Armorsuit PC-P80.

 3. Tudor a scris pe:

  O sa faceti review si la Asus Zenith II, iar daca da oare puteti face o recomandare intre aceasta si Zenith II ca sa stiu spre care sa ma orientez acum de Black Friday in US? Mai ales ca am inteles ca MSRP ar fi pt Aourus 900$ iar Zenith II 1400$.
  Mersi!

Lasa-ne un comentariu: