Prezentare – TRX40 AORUS Xtreme

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 7 November, 2019.

 
Asa cum ne-au obisnuit cei de la GIGABYTE, TRX40 AORUS Xtreme este livrata intr-un ambalaj voluminos, in care au fost inghesuite o multitudine de accesorii, mai precis 6 cabluri S-ATA matisate, 2 senzori de temperatura, un senzor de zgomot, 3 adaptoare pentru conectarea benzilor RGB, doua antene WiFi cu baza magnetica, doua benzi velcro pentru wire-management, stick-ul cu driveri, precum si maculatura aferenta (manual, quick guide, etc).

Daca in cazul lui Z390 AORUS Xtreme gaseam in pachet GIGABYTE OC Touch, iar in cazul lui X570 AORUS Xtreme gaseam in pachet AORUS RGB Fan Commander, de aceasta data primim o placa de extensie PCI-E 4.0 care poate adaposti 4 SSD-uri NVMe PCI-E 4, pe langa cele 4 SSD-uri NVMe PCI-E 4 care pot fi montate direct pe placa de baza. Aceasta porta denumirea AORUS Gen4 AIC Adaptor , respectiv numele de cod GC-4XM2G4 si are dimensiunile unei placi grafice single-slot, fiind echipat inclusiv cu back-plate.
 

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – TRX40 AORUS Xtreme

 1. Otman a scris pe:

  WOW…..hardware porn 😀

 2. Tile a scris pe:

  Astfel de leviathan ar sta comfortabil intr-un Coolermaster Stacker Classic sau Lian Li Armorsuit PC-P80.

 3. Tudor a scris pe:

  O sa faceti review si la Asus Zenith II, iar daca da oare puteti face o recomandare intre aceasta si Zenith II ca sa stiu spre care sa ma orientez acum de Black Friday in US? Mai ales ca am inteles ca MSRP ar fi pt Aourus 900$ iar Zenith II 1400$.
  Mersi!

 4. Tudor a scris pe:

  Am achizitionat aceasta si pot zice ca pana acum este o mare dezamagire.
  1. Bios prost (literally) dupa 3 raportari la Gigabite sau hotarat intr-un final sa scoata f3 de la download sa vina cu un fix (la fiecare restart iti stergea MBR de la toate hdd conectate). Ar mai fi ca nu detecteaza bine pwm si sau toate Ventilatoarele (am ocupate toate sloturile cu noctua fans si fiecare au valori diferite fie ca te uiti in Bios sau in Win)
  2. Audio – Cel mai prost posibil, nu functioneaza deloc software-ul pentru rear sau front deci dai o caruta de bani ca sa ai de fapt o pl de baza care puteai de fapt sa iei alta la 600 Ron si ofera aceleasi chestii. DTS X nu functioneaza pur si simplu (crash constant la serviciul realtek, personal am incercat o gramada de alte fix-uri nimic nu functioneaza). Ticket-ul de la Gigabite zic ca nu tine de ei ci de Realtek/DTS. Software-ul Realtek de aceasta data nu mai ofera EQ de aceea trebuie folosit DTS X iar acesta ne fiind functional te zgarie la urechi pe totul flat ca sa nu mai zic ca iti strica si experienta de gaming.
  Problemele enumerate mai sus se regasesc si pe ASUS Zenith II.
  Intrebarea mea este cine si cum trec testele de QC?
  Una peste alta daca aveti careva aceasta placa de baza si cumva reusiti sa faceti macar audio functional (DTS X, DTS Sound unbound) va raman dator daca lasati un comment cum ati reusit.

  Daca ati avut la review pl de baza si nu ati testat si inclus aceste aspecte destul de rau.
  Multumesc!

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Salut Tudor,

  nu am testat niciodata sistemul de sunet al unei placi de baza, cu exceptia celor folosite pentru teste de casti. In cazul unei placi cum este TRX40 Xtreme, ne intereseaza performanta procesorului, modul in care lucreaza cu memoria, s.a.m.d.

  Recunosc, nu am testat-o nici cu HDD, dar pe SSD nu am avut cu ea nici o problema legata de sistemul de fisiere si nici probleme cu ventilatoarele conectate la ea.

  La partea de audio…sincer nu as stii ce sa iti spun, cel mai probabil…soft-ul este… varza (nu ma mira asta).

Lasa-ne un comentariu: