Prezentare – TRX40 AORUS Xtreme

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 7 November, 2019.

Concluzii

 
Nici macar nu am mentionat functii cum ar fi RGB Fusion 2, certificare XMP pentru DDR4 4400 sau faptul ca TRX40 AORUS Xtreme poate acomoda 4 placi video dual-slot simultan, deoarece consider ca pana acum este cat se poate de clar ca TRX40 AORUS Xtreme este probabil cea mai dotata placa de baza construita de GIGABYTE pana acum, fiind cu siguranta si cea mai solida.

Desigur, acest lucru va veni cu un pret pe masura, probabil undeva inspre 4000 RON, insa acest lucru nu ar trebui sa constituie un impediment in momentul in care discutam despre o platforma in cazul careia cel mai accesibil procesor va avea un MSRP de 1399 USD.

In fond, discutam despre cea mai performanta platforma de pe piata, din orice punct de vedere, gandita pentru cei care isi doresc cel mai puternic desktop posibil, fara nici un fel de compromis. Si exact cu aceasta filozofie in minte a fost construita si TRX40 AORUS Xtreme – fara compromisuri, indiferent de pret.

Si cred ca acest lucru este cat de poate de clar… in fond, daca ne gandim la varfurile de gama de acum 10 ani, acestea par simple jucarii in momentul in care le comparam cu o asemenea bestie!
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – TRX40 AORUS Xtreme

 1. Otman a scris pe:

  WOW…..hardware porn 😀

 2. Tile a scris pe:

  Astfel de leviathan ar sta comfortabil intr-un Coolermaster Stacker Classic sau Lian Li Armorsuit PC-P80.

 3. Tudor a scris pe:

  O sa faceti review si la Asus Zenith II, iar daca da oare puteti face o recomandare intre aceasta si Zenith II ca sa stiu spre care sa ma orientez acum de Black Friday in US? Mai ales ca am inteles ca MSRP ar fi pt Aourus 900$ iar Zenith II 1400$.
  Mersi!

Lasa-ne un comentariu: