Prezentare – TRX40 AORUS Xtreme

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 7 November, 2019.

 

La fel ca si X570 AORUS Xtreme, TRX40 AORUS Xtreme este visul oricarui pasionat de wire management, toti conectorii de pe partea dreapta a placii de baza fiind montati paralel cu PCB-ul. Mai mult decat atat, 90% din suprafata placii este acoperita de radiatoare de culoarea neagra, singura nota discordanta fiind monstruosul socket sTRX4 care ocupa zona mediana a PCB-ului.

Pe latura superioara gasim 2 conectori PWM pentru ventilatoare, precum si cei doi conectori EPS12v cu 8 pini. Un al treilea conector PWM este pozitionat deasupra I/O Shield-ului, fiind rezervat ventilatorului integrat in masca acestuia, iar ceilalti 5 sunt pozitionati pe laterala, paralel cu PCB-ul, in spatele lor fiind pozitionate butoanele Power si Reset.

Urmeaza conectorii pentru front panel, conectorul ATX 24 pin, un conector USB 2.0 frontal, 10 conectori S-ATA 3, doi conectori USB 3.1 frontali, precum si un conector de alimentare PCI-E 6 pin pentru sesiuni de overclocking extrem. Deasupra acestora este dispus de-bug led-ul si conectorul USB 3.1 Gen 2 Type-C frontal. Pe latura inferioara gasim doua switch-uri pentru BIOS, puncte de masura pentru cele mai importante tensiuni din sistem, 4 conectori pentru benzi LED, precum si conectorul audio frontal.

La capitolul conectica avem de-a face cu doi conectori PCI-E 4 x16, doi conectori PCI-E 4 x8 si un conector PCI-E 4 x 4, precum si 4 conectori M.2 (PCI-E 4) protejati de radiatoare. Conectivitatea la retea este asigurata de catre o solutie Intel X550-AT2 (Dual 10GbE LAN), precum si de o solutie combo Intel WiFi 6 802.11a/b/g/n/ac/ax – Bluetooth 5.0.

Solutia audio este bazata pe un codec Realtek ALC1220-VB, cuplat cu un ALC4050H pentru rear, respectiv un ALC4050H cuplat cu un DAC ESS SABRE9218, pentru front, secondate de condensatori WIMA, respectiv Nichicon Fine Gold.

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – TRX40 AORUS Xtreme

 1. Otman a scris pe:

  WOW…..hardware porn 😀

 2. Tile a scris pe:

  Astfel de leviathan ar sta comfortabil intr-un Coolermaster Stacker Classic sau Lian Li Armorsuit PC-P80.

 3. Tudor a scris pe:

  O sa faceti review si la Asus Zenith II, iar daca da oare puteti face o recomandare intre aceasta si Zenith II ca sa stiu spre care sa ma orientez acum de Black Friday in US? Mai ales ca am inteles ca MSRP ar fi pt Aourus 900$ iar Zenith II 1400$.
  Mersi!

Lasa-ne un comentariu: