Prezentare – X570I AORUS Pro WiFi & X570 AORUS Pro

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 June, 2019.

Concluzii

 
In momentul in care vezi pentru prima data X570I AORUS Pro WiFi esti cucerit imediat de combinatia intre dragalasenie si performanta, astfel incat sora mai mare X570 AORUS Pro poate fi trecuta cu vederea cu usurinta. Totusi, aceasta va fi cel mai probabil una dintre placile de baza X570 cu un pret chiar prietenos, prin urmare multi utilizatori vor opta pentru pachetul de dotari simplu si eficient pe care aceasta il ofera.

La polul opus, X570I AORUS Pro WiFi este genul de placa de baza care te va convinge sa iti construiesti un sistem ITX, chiar daca nu aveai asta in plan. Etajul de alimentare este solid, dotarile sunt suficiente pentru majoritatea consumatorilor, ba chiar putem sa montam doua SSD-uri NVMe pe o placa de baza ITX.

Ramane insa de vazut pentru ce pret va fi comercializata in Romania si cand se va intampla acest lucru. Pana atunci, eu unul trebuie sa recunosc ca nu prea mai am rabdare si vreau sa va povestesc despre procesoare. Ah… si sa construiesc un sistem mini ITX cu X570I AORUS Pro WiFi!

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – X570I AORUS Pro WiFi & X570 AORUS Pro

Lasa-ne un comentariu: