Prezentare – X570I AORUS Pro WiFi & X570 AORUS Pro

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 June, 2019.

X570I AORUS Pro WiFi

 
Caldura mare, mon cher, caldura si multa treaba pe capul nostru, iar dragii producatori nu dau nici un semn ca ne-ar usura viata. In fond, o platforma noua este gata de lansare si acolo unde sunt procesoare noi exista intotdeuna si placi de baza, la fel de noi, care vor sa ajunga sub ochii vostri.

Iar unii producatori sunt din cale afara de harnici, cum ar fi cazul colegilor de la GIGABYTE, care, dupa ce ne-au facut o vizita cu modelul X570 AORUS Master s-au gandit ca nu ar strica sa ne mai dea putin de lucru. Drept urmare, doua placi noi noute au trecut pragul nostru astazi, iar una dintre ele este cu siguranta pe placul meu si probabil si al vostru.

X570 AORUS Pro nu mai reprezinta de mult o noutate pentru cititorii LAB501, in fond ati putut sa o vedeti inca de la Computex. Este, desigur, o placa de baza interesanta, datorita faptului ca va avea un raport calitate / pret de invidiat, insa nu putem spune ca iese in evidenta prin ceva extrem.

Pe de alta parte, trebuie sa va spun ca ieri s-au implinit fix doi ani de cand am testat una dintre placile mele de baza preferate, mai precis GIGABYTE AB350N Gaming WiFi, o piticanie adorabila pe care am montat-o de altfel in Tiny, dupa ce am vazut ca se descurca de minune impreuna cu memorii Samsung B-Die. Anul trecut, in Noiembrie, vedeam o alta bestie dragalasa, mai precis B450I AORUS Pro WiFi , placile de baza mini ITX AM4 primind astfel titulatura AORUS.

Asa cum era de asteptat, majoritatea producatorilor au aratat modele de placi de baza X570 la Computex, insa ceva lipsea… Ma refer, desigur, la fiorosii pitici ITX, fiecare producator pregatind cu siguranta o astfel de implementare. Ei bine, doamnelor si domnilor, iata ca prima implementare X570 mini ITX tocmai a ajuns in laboratorul nostru, purtand denumirea X570I AORUS Pro WiFi.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – X570I AORUS Pro WiFi & X570 AORUS Pro

Lasa-ne un comentariu: