Prezentare – X570 AORUS Master

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 25 June, 2019.

X570 AORUS Master

 
Stiu, stiu, nu mai aveti rabdare pana pe 7 Iulie… sincer sa fiu… nici eu. Dar pana atunci avem multe procesoare de testat, zeci de ore de petrecut in laborator si nu in ultimul rand articole de scris. Desigur, articolul de pe 7 Iulie face parte dintr-o epopee ceva mai vasta, inceputa in urma cu o luna cand va povesteam pentru prima data despre noile placi de baza X570. Apoi, in urma cu ~2 saptamani, am vazut cum arata noile procesoare AMD Ryzen, ce specificatii si ce preturi au si ne-am dat seama ca viitorul suna bine.

Pana cand vom vedea efectiv ce performante au noile procesoare, mai avem inca un pas de facut, mai precis prezentarea placilor de baza X570 care incep deja sa ajunga in laborator. Iar prima astfel de placa vine de la GIGABYTE, fiind vorba despre modelul X570 AORUS Master.

Daca X570 AORUS Xtreme este varful de gama GIGABYTE pentru chipset-ul X570, X570 AORUS Master este urmatorul model in serie si probabil unul dintre modelele care se va bucura de o popularitate ridicata in randul cumparatorilor. Spun asta deoarece X570 AORUS Master pastreaza majoritatea dotarilor importante de la sora mai mare, venind insa cu un pret ceva mai prietenos cu buzunarele consumatorilor.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – X570 AORUS Master

Lasa-ne un comentariu: